mika -> RE: kaj se dogaja v glavi.... (2.2.2010 8:14:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aluš Težko se je ne obremenjvati z drugimi, če ti je to npr. svakinja. Ki npr. dnevno pred tvojimi očmi izvaja takele fore. Počasi jo imaš dosti, sploh, če ta stare fajn vozi, ti pa skoz to ta zadnjo vlečeš. Mislim, da je pri "mala maja" nekaj takega, vsaj po pisanju sodeč. Tudi jaz razumem tako. MM, sama imam tud eno tako osebo blizu, ki v vsaki malenkosti vidi takooo velik problem in ga razvlači in napihuje do onemoglosti. Včasih sem bila po pogovoru z njo popolnoma izžeta. Spila mi je toliko energije, da bi komot lahko šla spat in spala 2 dni, da bi prišla k sebi. Pri takšni osebi je treba nastopit tako, da ji direkt rečeš, da to pa ja ni problem, zaradi katerega bi morala biti slabe volje. KONEC. Spremenit debato in ne dovolit, da te napeljuje spet nazaj. Boš videla, da ti bo hitro nehala težit, ker ji ne bš dala feedbacka, katerega si želi. Ona v bistvu ne želi rešitve, ampak bit v nekem čudnem središču pozornosti, ki uničuje tebe. Našla bo drugo žrtev, tebe pa pustila pri miru.
|
|
|
|