Novi DM nahrbtniki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Seven* -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 12:46:26)

A ga ze ima katera? Kako ste zadovoljne?

darjatimci -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 12:53:04)

Kakšni nahrbtniki,kaj vsebujejo.

Seven* -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 12:56:22)

DM je naredil novo serijo previalnih nahrbtnikov. Izgledajo (na zunaj) zelo kvalitetno, licno in damsko. :) Me pa zanima ce so tudi toliko uporabni, pa se do zdaj se nobena ni javila, ki ga je kupila. Vsebujejo pa robcke, pa se nekaj kozmetike pa ovoj za flasko (da ostane topla), pa se neke malenkosti..

daisy -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 13:17:45)

včeraj je že bila debata o teh nahrbtnikih. malo pobrskaj, če je katera kaj več napisala...

Seven* -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 13:19:50)

Vceraj? Si prepricana? Jaz nic ne najdem.

daisy -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 13:28:00)

100%
ampak zdej pa tudi jaz iščem iščem pa ne nejdem:zmeden:

Tarina mami -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 14:21:16)

Zivjo!
Jaz sem ga kupila pred nekaj dnevi - zrelo rdečega. Sem zelo zadovoljna: lepo izgleda, ima dva stranska predalčka (notri gre tudi magični lonček, enega sprednjega z zadrgo (za denarnico ipd), v nahrbtniku je previjalna podloga, etui za flaško, vrečka iz blaga (za pleničke in podobno), babylove izdelki: ena velika pakunga robčkov, manjša pakunga robčkov, krema za ritko.
Cena 4999 SIT - zelo dobro za vse zgoraj našteto.

mišika -> Novi DM nahrbtniki (1.7.2005 20:45:28)

tudi jaz sem ga danes kupila. prav tako rdečega, ker imam Quinny Buzza rdečega in je tam torba črne barve, zato sem vzela nahrbtnik rdeče barve.V njem so vse naštete stvari en post višje in meni se zdi zelo dober, prav tako mi je všeč previjalna podloga, ki se da z vlažilnim robčkom lepo pobrisat. Ne poznam pa kozmetike, ki je v njem babylove tako da bom to poskusila šele sedaj. Cena se mi zdi kar primerna.

ronja5 -> Novi DM nahrbtniki (2.7.2005 18:23:26)

V kakšnih barvah pa so? Meni bi odgovarjala bež, al pa oranžna,obstajata? Imamo peg perego voziček v hip hop barvi(bež-oranžna).Imajo kaj, kar bi pasalo poleg?

lp

Tarina mami -> Novi DM nahrbtniki (2.7.2005 23:44:13)

mislim, da ne. Videla sem le rdeče, vendar mislim, da imajo tudi temno modre.

ronja5 -> Novi DM nahrbtniki (4.7.2005 13:25:24)

Škoda!

LP!

Stran: [1]