Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pogodba o zaposl. poteče v času porodniške 1.2.2010 18:05:33
|
|
|
|
busklca
|
Mene pa zanima malo bolj podrobno, kaj vse rabiš, da si urediš nadomestilo na Zavodu za zaposlovanje. Pogodba za določen čas mi je potekla julija lani, zdaj mi je potekla pa še porodniška. V 8 dneh moram it na Zavod za zap.. Ker sem bila zaposlena več kot 1 leto, mi pripada 3 mesece nadomestilo - 70 % povpr. plače zadnjih 12 mesecev. A te prejemke mi na Centru za socialno delo izpolnijo? A mogoče katera ve, se za izpolnitev obrazca kaj čaka ali ti isti dan naredijo? Moram it osebno (ali lahko recimo gre kdo drug ali lahko pošljem kar po pošti obrazec, da mi ga izpolnijo)? Toliko da vem, kako se zorganizirat, ker moram varstvo za otroka priskrbet in bi rada vedela, ali bom lahko vse opravila v enem dnevu. Če mi bo kdo znal pomagati, sem mu lepo lepo zahvaljujem.
|
|
|
|
RE: Pogodba o zaposl. poteče v času porodniške 1.2.2010 18:32:39
|
|
|
|
somic
|
sama sem v podobni situaciji. 1.1 sem nastopila s porodniško, v sredini maja pa mi poteče še pogodba za delo. kaj si takoj po prekinitvi pogodbe knjižico odnesla na zavod? si sploh imela kakšne opravke preden se ti je porodniška iztekla? moram bit na kaj pozorna? hvala
|
|
RE: Pogodba o zaposl. poteče v času porodniške 1.2.2010 21:50:22
|
|
|
|
marta82
|
Jaz sem pred kratkim to urejala. sem bila v podobni situaciji. obrazec neseš bivšemu delodajalcu, ki ti vpiše zadnjih 12 plač (torej pred porodniško, za tiste mesece ko si že bila na porodniški pa še vedno zaposlena ti v desni stolpec vpiše plačo, ki bi jo imela, če ne bi bila na porodniški). saj računovodja v podjetju bo vedel kaj narediti, drugače pa pokliče na Zavod in mu povejo.
|
|
|
|
RE: Pogodba o zaposl. poteče v času porodniške 1.2.2010 21:51:50
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic sama sem v podobni situaciji. 1.1 sem nastopila s porodniško, v sredini maja pa mi poteče še pogodba za delo. kaj si takoj po prekinitvi pogodbe knjižico odnesla na zavod? si sploh imela kakšne opravke preden se ti je porodniška iztekla? moram bit na kaj pozorna? hvala Samo sporočiš na CSD da se ti je pogodba iztekla, da ti uredijo zavarovanje (tudi za otroka, če bo zavarovan po tebi). Na borzo greš v osmih dneh po poteku porodniške.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:56:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?