Moje poročilo-hujšanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 12:43:07)

eto sedaj 3 mesece hujšam. Začela s 75 kg.
Moja mentorica pri Montiju je bila Jančika.
Vam povem da sem že parkrat skoraj obupala, pa se nisem dala. Vmes se je ustavilo in to kar pošteno, sedaj pa gre spet dol.
Shujšala sem 9kg v treh mesecih, v pasu imam 11cm manj, v bokih 5 cm, prsni obseg 11 cm manj:(( (sem nehala dojit vmes). Kar gonim ta orbitrek ali pa sobno kolo vsaj 3krat na teden 1 uro
Shujšat pa še moram 9 kg, da pridem na težo pred 1.zanositvijo, še raje pa bi shujšala še 11,4 kg da bi imela 55 kg

Lenny -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 12:46:41)

:bravo: :bravo: :bravo:
Evo, to je to! Vztrajnost se izplača!

Jančika_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 12:48:06)

Bravo, stara:bravo::bravo::bravo:!

mtd -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 12:49:05)

pri montiju, kaj je to?:ups:
me zanima, kaka dieta je to, a 90 dnevna, ki se imenuje monti?
hvala in braaaaaaavvvvvvvoooooo:bravo:

mehurčica -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 12:53:30)

Najprej čestikte!:bravo::sloncek::bravo:

Koliko si pa ti visoka, da želiš prit na 55kg? Jaz sem tudi shujšala iz 57 na 53kg(v cca.1mesecu). Zdaj kile stojijo že 2 tedna, ker se ne držim diete, vendar tečem vsak dan. No ja, danes zgleda ne bo nič, ker dežuje.:( Ko sem zanosila sem bila že malce porejena in sem takrta imela 55kg. Pred tem sem pa konstantno(od 12. leta)imela med 50 in 52 kg, včasih malo manj. Sem pa bolj majhna-164cm.
AMPAK, takrat sem imela več mišic. Zato pa moje telo še ni takšno, kot si ga želim. Bi mogla it malo na fitness, ampak poleti se mi ne da v tisti zaprti telovadnici švicat.

Kar tako naprej! In jaz s tabo.:)-

Moyca_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 12:57:10)

Ne po Montiju ne ješ nič iz bele moke, nič koruze, korenčka, rdeče pese in banan, pa nič KROMPIRJA. Torej stvari z visokim glikemičnim indeksom

Pa seveda ne sladkorja, jaz sedaj komaj kak teden, dva pijem necukrano kavo, sem se navajalo z vedno manj.

Prej sem pojedla vsak dan 1 Milko, sedaj pa že 3 mesece nič- niti sladkarij. Razen čokolado 70%kakav sem kar jedla na začetku, sedaj pa niti to več. Niti mi ni več sile- ne morem verjet:)-
Jedla sem parkra kremšnito, brez zgornjega in spodnjega dela-torej brez testa:)-:)-:)-

Pa vsak mesec sem se en dan pregrešila- za posebne priložnosti sem šparala ta dan

SE PA TAKO VLEČEEEEEEEEEE. Sploh takrat ko mi 1,5 meseca ni šlo nič dol (samo morda 1-1,5kg)

Sedaj pa ne bom rabla še 3 mesece ker bom malo bolj stroga, ker je dovolj

Moyca_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 12:59:01)

velika- bolj mala 167 cm:)-:)-.
Pa ko sem imela od 55-57 (tam se mi je gibalo) sem imela ne preveč lepo postavo. Malo špeheca,... se pa tkrat nisem nič gibala seveda

ma-ja -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 13:00:38)

Bravo!!!:bravo::bravo::bravo:
To je res težko prislužen uspeh.
Meni manjka še 3 kg, pa bom na idealki (61 kg). Ampak te so pa najhujše :zmeden:! Drugač pa vsak drugi dan z mojim :love: rolava. Pa še sinčka (star skoraj 6 let) sva potegnila v to in ga kar ganjava po Ljubljani. Res super družinska zabava. Ta mala pa je tudi dobila rolerje samo se še ne zna poganjat.
Orbitrek pa Abking pa trenutno počivata v kleti. Jeseni pa bosta spet na vrsti.
Treba je migat!!!

dinika -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 13:14:38)

Lahko zvem kaka je ta dieta?

muki1 -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 13:19:31)

A ta Monti je nekaj podobnega kot South beach dieta? Je bila v Anji,moja mama je shujšala 12 kil v pol leta,jaz pa v treh tednih pet kil.
Samo kaj ko še vedno prevečtehtam,pa ne da se mi več,tako rada jem. Sladoled,pohan sir,pivo....:(( :(( :((

Moyca_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 13:24:53)

SAJ SLADOLED LAHKO, AMPAK KOT SAMOSTOJEN OBROK. pOHAN SIR, PA PRI PA NE-UH, TO PA BI BIL PREKRŠEK
ups-se derem

jaz mam rad PIR, pa sedaj pijem rdečega vinčeka. Saj bom še dovolj pila pira ko bom suha-se tolažim s tem:)-

m_m -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 13:25:45)

Ja bravo bravo :bravo: :bravo: :bravo:

Js sem v 2 mesecih šla dol za 8. Sem mela 20 viška. Še slabih 6 me čaka. Jem pa vsega pomalem. Pa migam kuker se le da.

Moyca_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 13:25:51)

pOHAN SIR, PA PRI =pohan sir pa pir

dinika -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 13:31:08)

Kje se da dobit to Anjo? bi mi lahko poslala na privat dieto?

Naty*Taja -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 14:42:55)

Sej tud na netu najdeš - vpiši v kak brskalnik Montignac, pa ti bo vrglo linke. Ali pa si knjigo "Jem, torej hujšam " od njega sposodi ali pa naroči pride okol 5.000

Anonimen -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 14:43:34)

Bravo, MOYCA!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz bi tudi, tudi jaz moram priti iz 75 na 58 kg. Samo ne vem še, kdaj bom začela. Če pa so vsak vikend kaki pikniki okoli nas, pa MORAM jesti.:)-:)-:)-

Poleg tega bi brez krompirja umrla. Jaz bi lahko samo od tega živela. Pa tortic in ostalih sladkarij tudi ne morem spustiti. Ja, pa smo tam, tako ne bom mogla nikoli shujšati.:((:((:((

muki1 -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 14:51:15)

jA DINA DOBIŠ,MAMJO DOMA NA RAČUNALNIKU,ČE ŠE KATERA RABI?
No,tudi jaz se derem,in seveda čestitke mojci in vsem ki se držite.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Anonimen -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 15:12:47)

Blacky...si ze kdaj probala 3 mesecno locevalno dieto?
Ob dolocenih dnevih lahko jes tudi sladkarije, pa krompir v sveh moznih oblikah.
Na Kulinaricni Sloveniji tece na forumu obsirna tema o tej dieti.
Poizkusi, jaz sem z to dieto izgubila 1o kilc! :)

Anonimen -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 15:13:33)

sveh=vseh :ups:

Moyca_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 15:17:37)

ja Blacky,
pikniki jaz jih imam rada. Meso iz žara jem kot nora, čevapčiče, perutničke, pa bučke na žaru pa solato zraven- takrat se najem za cel teden-seveda brez priloge kot je krompir in kruh,...
Glede sladkarij-jaz sem čist enako govorila. Ko pa sem se sebi že dobesedno gabla, pa nobenih krilc starih gor spravla sem pa se odločila. Ne bom kupila nove kon. št. ker bom raje imela staro, do takrat pa bom nosila to kar mi gre gor.

Ravno v pon. sem oblekla star krilo-sem bila full vesela

in nosim že tudi št. 38- čeprav imam še en žlauhec okrog trebuha. Bo se moral poslovit:)-

Anonimen -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 16:24:02)

Ja, MucaMaca, sem že delala po tej dieti in v dveh mesecih izgubila 11 kg. A kaj, ko zdaj nimam volje. Takrat sem jo seveda imela, ker sem hodila v službo in počasi nisem imela več kaj obleči. Zdaj pa lahko cele dneve hodim v kratkih hlačah in razvlečenih trenerkah, zato pa se mi ne da hujšati. Saj me bo še prehitro grabila panika, ko bo treba v službo nazaj. Že, če greva z :love: po nakupih, sem cela nervozna, ker nimam kaj obleči. Po celo uro stojim pred omaro, kar nisem prej nikoli počela.

Moyca, če pa jaz ne morem jesti mesa brez kruha ali krompirja. A bom morala, kaj? Joj, kako ti zavidam, da lahko oblačiš stare cotke. Jaz bi tudi...........:((:((:((

Vso srečo še naprej!:miska::miska::miska:

HuAnita -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 19:52:37)

Mehurčica, zdaj si me pa zasekirala! Halo, porejena? :(( :(( :(( Tudi jaz sem 164 cm, pa sem imela prej 53 kg, zdaj jih imam spet, ampak konstitucija je drugačna, pa mišic več ni:zmeden:

Jančika_ -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 20:04:10)

Bodte tih, babe, jaz imam 50 kil, pa 152 cm. A zdej se naj pa kar na raženj nasadim in parkrat nad ognjem obrnem:)-.

Ah, saj bo počasi še šlo kaj dol...

smrka -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 20:06:01)

Moyca da bi prisla na 55 kg je pa mal prevec. Mamica mora bit malo bolj mocna, da se lahko otroci na njo naslonijo. Pa cestitam ti ker imas voljo za hujsanje. To mene tudi caka.

Anonimen -> Moje poročilo-hujšanje (1.7.2005 21:49:21)

Jančika, glede na tvoje slike, tebi prav nič ne manjka. Saj tudi ti, Moyca, izgledaš čisto v redu, sploh na krstu, nikoli ne bi rekla, da imaš tam 75 kg??? Jaz sem veliko bolj okrogla, se mi zdi.:zmeden2:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>