Caia -> RE: Joolz Day (22.3.2010 10:47:49)
|
arruba, ja dostavijo ti ga na dom. Je pa to dostavna služba in če te ni doma, te pokličejo. Pa po moje ti pripelje potem v službo ali pa kakor se zmeniš. Paketa sta full majhna in mene jeblo mal strah, da ni vsega noter. Pa je bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ampak res se na malo zloži. V bistvu moraš samo kolesa namontirat sama gor, ostalo je vse sestavljeno, aja, pa strehica na športnem delu je za namontirat gor. Zelo enostavno! pika.ana - razlike: moj nima usnejnih ročajev kot jih ima Joolz Day, potem košara ni v barvi vozička, pač pa črna (moj je ves srebrn, pa nekaj črnih dodatkov in lepo paše skupaj ;-) in torba, ter spalnavreča sta malo drugačnega design-a - meni osebno bolj všeč kot pri novem. Ja, pa novatorba in nakupovalna košara se zapreta z magnetki, pri tem pa še klasično. Ostalo jaz ne vidim razlik, teža, ogrodje, kolesa...vse enako. Jaz osebno bi bila bolj zadovoljna samo še z usnejnimi ročaji, čeprav zdaj ko pomislim, je pravzaprav vseeno! Tiste, ki dvomite v Joolza na terenu - večina vozičkov z malimi kolesi spredaj, ki jih omenjate ni amortizirana. Joolz pa je!! In to je tista razlika zakaj z Joolzom gre po pesku. Blokiraš sprednja kolesa in šibaš! Bi šla sprobat, pa me je sram s praznim vozičkom ;-)
|
|
|
|