Annny -> Huda vročina- zobki- pokonci celo noč... zaskrbljena... (1.7.2005 12:21:17)
|
Ojla, povejte mi, prosim, a je to normalno.. Včeraj zvečer sem dala Najo spat normalno ob 17.30 in je zaspala kot polhek. Ob 20h je začela nekaj jamrati in sem ji dala piti. Ob 11h prav tako..takrat sem jo malo bolj potipala in je dobesedno GORELA. Z :love: sva ji izmerila vročino in je imela 39, 6 !!! Seveda sem ji takoj dala svečko in klicala v dežurno ambulanto. Zdravnica mi je rekla, naj ji dam še eno svečko (da bo skupaj 120 mg, ker je stara že 9 mesecev in 60 mg svečka ne zadošča) in hladne obkladke. Tako sva tudi storila, pa je vročina padla čisto malo..ponoči skoraj ni mogla spati. Zdaj jo je :love: peljal k pediatru, mene pa ful skrbi. Naj povem, da ni nič prehlajena ali kaj podobnega, ji pa rasteta 2 zobka (to jo zelo srbi, boli in ji ves čas mažem z gelom). Povejte mi, a je normalno, da ima otrok tako vročino zaradi zobkov??? Kaj bi lahko bilo drugega?? Drugače tamalčica ni nerazpoložena, le bolj mirn a je in nima ravnotežja.. Joj, jaz upam, da bo vse v redu, ker se mi kar meša..dajte me potolažit;) Hvala hvala hvala!!:miska::)
|
|
|
|