Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:44:24
|
|
|
|
Lenny
|
:)- Kaj bom govorila, če pa je še mesec in dva tedna do takrat :)- Oh, ja! Takrat bomo pa v Tučepih, na prodnati plaži, pod borovci ali pa v toplem morju, mogoče kje na kavici ali pa na klepetu z domačini ........ Koooooooomaj čakam!
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:44:32
|
|
|
|
anitaz
|
V Portorož.Drugače bi šli kam drugam,ampak ma moja nona tam vikend,pa smo rekli da letoš na sl. obalo,potem pa kam dlje.:)
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:44:43
|
|
|
|
maruškaD
|
Bolj malo letos :( Naslednji vikend verjetno v Pulo, avgusta pa podaljšani vikend na Mali Lošinj. Sem imela pa letos v planu Bolgarijo, pa moj :love: menja službo, pa ne veva kako bo z dopustom, jaz ga pa tudi hranim za diplomsko nalogo :( Še dobro, da gre moj mali z babico in dedijem na morje. Bom pa z veseljem poslušala vas :)
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:46:58
|
|
|
|
Teni_
|
Mi gremo v Poreč, 23.7. Ja, še 22 dni, če se ne bom do takrat že skuhala, čeprav je danes malo boljše. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:47:48
|
|
|
|
viv_
|
Meni se o dopustih vedno klepeta... na morje... daleč... z avtom... pa vroče bo... :morje::sloncek::morje:
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:49:55
|
|
|
|
smrka
|
Mi gremo v septembru na dopustka, v Ribnico pa v Porec mal rito namocit.:kuza:
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:51:59
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz pa delam še en teden pol pa za 2 tedna zginem,kam gremo radi bi ponovili lansko varianto pa so letos šlabši pogoji tako da čakamo Last minit.:morje::sloncek:
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:53:06
|
|
|
|
Udb
|
Midva greva 23.7. v Novigrad!
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
O, 23.7. bo pa pusto tukile :) Mi gremo od 23.7.-6.8. na Pag jasno :love: V Novaljo :)
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:56:02
|
|
|
|
Udb
|
ribica, jaz mislim, da bo RR čisto prazen!:)-
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 11:57:03
|
|
|
|
lex
|
Mi gremo šele 20. avgusta nekam v Istro. Sam bomo pa šli enga dedija in babi vmes obiskat (da se ne skuhamo, do našega dopusta) v Rovinj, da prečekiramo kako in kaj. Kam pa greste z vašimi :duda:, v kamp ali apartma ali hotel? Mi bomo šli kar v kamp.
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:00:17
|
|
|
|
viv_
|
Če koga zanima - v Peroju (med Barbarigo in Fažano) ima en kolega ful ful ful luštkan kamp - majhen, senčen, miren... morje je 20 m stran... ful lepo...
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:12:38
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi bomo šli v apartma,saj men bi bolj odgovarjal,da nebi kuhala,ampak ima naš fant dieto pa mora bit tko,glavno da zamenjamo lokacijo in odklopimo malo vsakdanje skrbi.
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:12:56
|
|
|
|
anitaz
|
viv...mene bi zanimalo...sicer najbrž za drugo leto,ampak lahko pa se zgodi da gremo že letos
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:28:59
|
|
|
|
soncece24
|
Midva pa konec julija - Hvar. Za 3 tedne! Komaj čakam, da se vržem v morje.
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:33:15
|
|
|
|
viv_
|
anitaz - kamp je res ful fleten - ves je ograjen, ima sanitarni blok, trenutno čakajo na elektriko. Je precej senčen (nekaj starih dreves). 20 m proč, čez cesto (ni prometna) je pomol, zaliv s kamenčki, ena manjša oštarija... V vasi Peroj (15 min peš, 5 min z avto) je pa trgovina... Prvo večje mesto je Pula (15 min z avtom), vmes je še Fažana (10 min z avtom). Iz Fažane so pa izleti na Brijone in tako... Res fino!
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:35:31
|
|
|
|
ma-ja
|
Mi gremo na Pag v Povljano (idejo sem na RR dobila) šele konec julija. Kar pobralo me bo do takrat !
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdaj to pomeni???????Da bom 23.7. sama s sabo klepetala tu gor???:((:((:(( Pa, glavno je, da se boste imele fino. Dajte se še met zame. Mi še ne vemo, kako bo letos z dopustom. Če bo po sreči, pa gremo isto kot lani, privat apartma v Ljubaču pri Zadru, privat plaža pred hišo, mir, super.
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:47:22
|
|
|
|
Lenny
|
Blacky, še mene boš imela za družbo. Bova skupaj mislili na morje :)
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:49:36
|
|
|
|
viv_
|
Mi gremo šele 28.7.
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:49:38
|
|
|
|
Špacka
|
Mi gremo pa že v nedeljo:)- komaj čakam, čeprav me mal skrbi kako bo, ampak domov še vedno lahko pridemo;) gremo pa na Pag. Lp
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:56:11
|
|
|
|
žiža
|
mi smo pa prvo rundo že skoz dali. En teden morja z mojim starši. Ta glaven pa tudi pride 23.7. gremo pa za en teden jadrat. Sicer me mal skrbi kako se bo naša ta mala obnesla, ampak kljub temu vem da bo noro fajn. letos gremo še lahko ko še ne leze pa ne hodi. Potem bomo za par let moral pozabit na te dogodivščine. A katera ima izkušnje z jadranjem z otročkom?
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 12:56:14
|
|
|
|
darjatimci
|
Veš kolk bo to hiter minil en dva tri.
|
|
|
|
Se vam da kaj klepetat o dopustu 1.7.2005 13:04:40
|
|
|
|
muki1
|
Jaz pa zadnjič delam 15.07.potem pa dva tedna fraj. Na dopust gremo nekam med Zadrom in Šibenikom,mogoče kempKozariva v Pakoštanih ali pa kam v bližino, somi punce predlagale kamp Oaza miru,malo naprej od Pakoštan. Še dva tedna...... :)- :)- :)- :bravo: :bravo: :bravo: :sloncek: :sloncek: :sloncek:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?