bebe jou (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

nana 27 -> bebe jou (1.7.2005 11:40:40)

Zanima me, kdo v Sloveniji drži njihove izdelke. Pri tem mislim na banjice/čebričke in stojala. Stojala so mi všeč, ker so stabilna. Še posebej sta mi všeč čebriček in stojalo. Ali mogoče katera ima banjico ali stojalo od njih? Na strani od Sončka imajo plastična stojala, ampak nisem prav sigurna, da so dovolj stabilna.

Prej so jih prodajali v Infantinu, zdaj pa so ga baje zaprli :zmeden:

viv_ -> bebe jou (1.7.2005 11:42:34)

Jaz sem vse od bebe jou večinoma naročala pri Schmidu v Celocu. Zrihta vse brez težav - tudi tisto, za kar so mi v Infantinu bztrajno zatrjevali, da se ne da več dobit, ker so umaknili iz proizvodnje!

Nič čudnega, da je štacuna propadla!

ona78 -> bebe jou (1.7.2005 11:45:37)

na njihovi strani je objavljen e- mail naslov pooblaščene osebe za slo, poskusi.
ztok.jejcic@sitrade.si

:bravo:

viv_ -> bebe jou (1.7.2005 11:46:09)

ta ne dela... sem probavala...

ona78 -> bebe jou (1.7.2005 11:47:14)

:zmeden:
pol pa nebi vedla!

nana 27 -> bebe jou (1.7.2005 11:49:20)

Hvala, Viv.

Ali imaš mogoče spletno stran od Scmida?

viv_ -> bebe jou (1.7.2005 11:58:25)

www.schmid-baby.at

lahk pošlješ mail al pa pokličeš - znajo tut angleško... pa ful so prijazni.

Jaz sem hotela za sobo blago za zavese in luč, pa so v Infantinu trdili da se ne da, on je pa zrihtal...

lp

Anonimen -> bebe jou (1.7.2005 12:01:19)

Zale iztok.jejcic, sitrade pa to, je bil šef Infantina. Sitrade je njegova firma.

nana 27 -> bebe jou (1.7.2005 12:01:25)

super!

Hvala.

Anonimen -> bebe jou (1.7.2005 12:12:17)

A v Sloveniji pa nihče več ni zastopnik za to firmo? Jaz mi rabila tisto "pručko" za pred WC. Vem da so jo tam imeli in mi je žal, da je nisem kupila. Da bi Tibor sam lahko zlezel gor in dol na WC. Je bila pa taka, da je imela izrez tam, kjer pride stranišče in ni drsela. A katera ve, če je še kje kaj takšnega?

viv_ -> bebe jou (1.7.2005 12:37:52)

ja jaz tut pručko rabim za pred umivalnik... pa teli nimajo nikjer e-shopa :(

Lejči -> bebe jou (1.7.2005 13:25:42)

ojla,

pri nas imamo banico in stojalo od bebe joua, pa smo zelo zadovoljni :bravo:. stojalo je stabilno, ima poličko za milo in držalo za brisačo. je pa tako kot ga prodajajo tudi v sončku (tudi banica). banica pa je dovolj velika, tako da mislim, da nam bo še dolgo služila.
želim ti uspešen nakup.

lp,
Lejča

nana 27 -> bebe jou (1.7.2005 13:40:31)

Lejči, ali imate plastično stojalo (tisto iz slikic, kjer lahko kupiš banjico in stojalo v istem odtenku) ?

viv_ -> bebe jou (1.7.2005 13:47:42)

Splišni - v sončku imajo tele prukice za v kopalnico, ampak samo v svetlo in temno zeleni barvi...

lp

Annny -> bebe jou (1.7.2005 15:14:39)

Jaz sem umivalniček od Bebe Jou naročila pri Sončku.:rozica:

Anonimen -> bebe jou (1.7.2005 15:28:53)

O, a res, viv? Grem gledat. Nam bi prav prišle. Imamo svetlo zeleno kopalnico. Super. Hvala.

Anonimen -> bebe jou (1.7.2005 15:34:22)

Viv, a to na netu? Ker ne najdem. Od Bebe jou itak ne, to lahko z iskalnikom iščem, pa ni. Kako bi se pa tej zadevi reklo po slovensko, pa nimam pojma.
Prosim... pomoč.

Annny -> bebe jou (1.7.2005 17:16:42)

Splišni,
možno je, da v Sončkovem spletnem katalogu tega nimajo, imajo pa v skladišču oz. v trgovini. napiši mail g. Janiju Kolmanu, če imajo to in to, in če ti pošljejo. Tako sem naredila jaz in so mi brez problema poslali.
papa

viv_ -> bebe jou (1.7.2005 19:25:19)

Splišni - klicala sem v trgvoino, pa so mi rekli. Jaz bi pa svetlo modrega pa nimajo :((

Anonimen -> bebe jou (2.7.2005 8:44:32)

Hvala obema. Saj danes je pa kot nalašč dan, da jo mahnemo proti Bledu.

Lejči -> bebe jou (2.7.2005 13:46:23)

Nana, ja točno to imamo. samo da ne v isti barvi :zmeden:. najprej sem namreč kupila banico v rumeni barvi, ker sem mislila, da stojala ne bom rabila. pa sem hitro ugotovila, da se moj hrbet s tem ne strinja. tako smo nahitro šli v infatino, ko je še bil odprt in kupili, kar je pač bilo.priporočam ti pa tudi nakup takšnega vložka, ki ga daš v banico in otročka gor položiš, ko ga kopaš.naša ful uživa, ko leži na njem, meni pa olajša delo.

pravljica -> bebe jou (3.7.2005 22:15:34)

tele "pručke" imajo v ikei v večih barvah (mi imamo modro)...bebe jou pa najdete tudi v kiki v grazu, sem zadnjič gledala in imam doma katalog, če katero kaj zanima

viv_ -> bebe jou (5.7.2005 8:45:44)

Splišni - a ste pol dobil?

Pravljica - a v KIKI majo tudi? jaz grem verjetno dones, ampak v celovec...

Anonimen -> bebe jou (5.7.2005 8:56:12)

Ja, sem bila v Sončku, in ja, so jih imeli. In ne, nisem kupila, ker mi je bilo škoda treh jurjev ... sem raje kupila dve majici, ki jih "blazno" rabi ... Še isti dan mi je bilo žal, ker sem morala med likanjem dvakrat zapustiti prizorišče dogajanja in ga posesti ter vzeti iz WC-ja. Ja nič, bo treba še enkrat iti ...

Stran: [1]