|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup koles
1.7.2005 11:24:34   
nežka71
Radi bi kupili sinu(7,5let) kolo. Pa nevem kje v Ljubljani imajo veliko izbiro koles.Na našem koncu ni bogve kaj izbira ali pa so zelo drage.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nakup koles
1.7.2005 11:31:41   
Mina1
V BTC (pod Emporimom) je Čerin, pa v BTC je Bauer.

Potem recimo Intersport v Šiški v Mercator centru, pa Hervis v City parku. Pa Fun sport nasproti Mercator centra v Šiški.

Mi smo kupili pri Čerinu, sicer malo dražje, ampak izredno kvalitetno.

Predlagam ti, naj ti ne bo žal denarja za dobro kolo, se izplača, verjemi mi. Mi pri opremi za otročke nikoli ne šparamo...

A bo;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nakup koles
1.7.2005 11:33:29   
lex
Glih včeraj sem gledala v prospektu od baby centra, da imajo Schwinn kolesa za 10 oziroma 20 čukov.

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nakup koles
1.7.2005 11:37:22   
Mina1
Schwinn je zelo dobra izbira. Mi smo 3 letniku kupili tole znamko. Nisem pa vedela, da jih imajo tudi v BC.

pa-pa Mina1

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nakup koles
1.7.2005 11:46:45   
Anonimen
Ja, samo v BC je na prospektu en Schwin čisto za tamale, za triletnika že premajhen, eden je pa tisti ta hecen, sicer meni ful šponski. Jaz sem ga Tiborju že hotela kupit, ampak toliko koles pa tudi ne more imeti.
Grem iskat link.

(odgovor članu nežka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   nakup koles
1.7.2005 11:47:49   
Mina1
Ja Splišni, vem katerega misliš, ma je naš že prevelik za tegale, ampak je ful fajn.

pa-pa Mina1

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nakup koles
1.7.2005 11:49:14   
Anonimen
Ja, Schwin Roadster. Sem ga dala v album.

(odgovor članu nežka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   nakup koles
1.7.2005 11:50:04   
Anonimen
Koliko je pa visok vaš fantek, Mina1?

(odgovor članu nežka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   nakup koles
1.7.2005 11:53:33   
Mina1
Cca 103 oz. 104 cm, blazno velik za 3-letnika. Zgleda kot 5-letnik in tako...

pa-pa Mina1

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nakup koles
1.7.2005 11:54:56   
Mina1
Ja, tegale sem mislila, ki ga imaš v albumu. Super fin in tako...

pa-pa

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nakup koles
1.7.2005 11:57:44   
Anonimen
Je, a ne? Meni je bil tudi ful šponski. Ampak meni se pa ne zdi premajhen za naše fante. Tibor je tudi ene toliko velik. Edino to je, da je tako kolo lahko samo za zraven. Teli fantje že rabijo tako kolo, da se da pozneje koleščka stran dati, da se nauči brez voziti. To je pa res.

(odgovor članu nežka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   nakup koles
1.7.2005 12:01:07   
nežka71
Mina hvala za informacijo. Se bomo danes odpravili na ogled, ker itak dežuje in je pravi dan za nakupe.
Lp

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nakup koles
1.7.2005 15:40:25   
Anonimen
Nežka, dober nakup vam želim. Pa oprosti za čvek. Saj ne bi čvekala, če ne bi videla, da ti je Mina itak že dala informacijo.
Sporoči, kaj ste kupili.

(odgovor članu nežka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   nakup koles
4.7.2005 11:14:19   
nežka71
Kolesa še nismo kupili še iščemo.Bomo še do italije šli pogledat.Mogoče sva z možem preveč škrta A za kolo mi je preveč 78.000 sit. Saj če bi bil starejši bi dala.
Splišni tvoje čveke mi je vedno veselje brat.
Bom sporočila ko bo kolo ukupljeno.

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nakup koles
4.7.2005 11:18:21   
Anonimen
Ma to je res poden, koliko so potem kolesa za že malo starejše otroke od naših draga. Se splača počakat kdaj na kakšno akcijo, samo je treba malo spremljati. Včasih rata. Šri moji sestri je, so punci, stari 12 let, kupili ful dobro kolo za mislim da 35.000 SIT. Lansko leto.
Upam, da vam bo ratalo kaj primernega najti.

(odgovor članu nežka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   nakup koles
7.7.2005 11:48:10   
nežka71
Obljubila sem, da sporočim kako je z nakupom. Kupili smo mu super kolo za 35.000 sit. 18prstav, sprednje vilice z montizerji,...Skratka zelo zadovoljni.Le sin je malo žalosten ker ga 10 dni ni doma. Je odšel danes v kolonijo.

Lep sončen dan.

(odgovor članu nežka71)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nakup koles
7.7.2005 12:28:31   
Anonimen
No, super, samo tamali bo pa res na trdnih teh 10 dni. Saj zdaj pa še jaz komaj čakam, da pride domov (smajli).

(odgovor članu nežka71)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......