Tole pa je hecno (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

AnBan -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:14:52)

http://metalsi.kom.org/Party.html

soncece24 -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:18:58)

Ha, ha dobra finta. Škoda, da ti tekst piše sproti, če ne bi, bi na koncu tak super smešen zvarek ven prišel. No, saj je zdaj tudi smešno.:)-:)-

urši* -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:21:19)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

lex -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:21:24)

Se strinjam!!!:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

lex -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:21:55)

Men pa je na koncu pisalo, ne pa sproti!

soncece24 -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:27:21)

Kak? Meni je najprej stavek pisalo, pol pa ko sem v okencu kliknila, je vpisalo kaj sem napisala, potem pa naslednji stavek. Pol sem pa tak pisala, da je lepo skupaj pasalo, če bi me najprej vse vprašal, pa pol tekst napisal, pa bi blo za umret verjetno:zmeden:

ona78 -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:28:17)

:bravo::bravo::)-:)-:)-

lex -> Tole pa je hecno (1.7.2005 11:34:59)

Probaj še enkrat. Ker je za crknt od smeha, ko ti pol napiše.

Anonimen -> Tole pa je hecno (1.7.2005 13:31:29)

Nekega petka zvecer se odlocis, da bos odpeljal svoj peugot na voznjo s prijatelji. Prijatelj *** ti pove, da ima *** zurko in da lahko prides tja. Pocutis se tako deževen , da pohodis plin in tvoj peugot ze leti. Ko se prikazes na zuru, so vsi ze tam. *** , najboljse bitje na soli ti odpre vrata in te povabi naprej. Celo noc pijes sok in gledas, kaj pocne rave . *** mora iti na net , zato se odlocis, da se bos malce pozabaval. Splezas na mizo in zacnes ircati . Folku se trga, vpijejo ti:" ejjjjj ," in " halooo !" Pogledaš okrog, pocutis se tako mrzel . Z nasmehom na obrazu se ti in *** odpravita v avto, kjer ti *** bere smse . Ko sta v avtu ti rave zasepeta nekaj v uho...

"Tooooliko casa sem sanjala o tebi. Poslji to najmanj 2 ljudem, ki jih poznas in nikoli vec ne bos nesrecen. Ce tega ne bos storil ne bos nikoli vec sel na zurko poleg tega pa bos imel smolo v ljubezni se 2 let!!!"

Anonimen -> Tole pa je hecno (1.7.2005 18:24:07)

..in potem se odpravita v avto, kjer ti....rova po nosu:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Tole pa je hecno (1.7.2005 21:03:56)

Ja, jst sem tut to dala taprvič :)- Sem že full dolg nazaj tut sem link prlepla :)

Stran: [1]