|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.7.2005 11:01:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Da še jaz pojamram in prosim za nasvet
1.7.2005 11:17:12   
mimica
Sicer sem že mamica, a vem kako je to, saj sem še pred par meseci imela težave z otrdevanjem trebuha. K ginekologu nisem šla, ker sem mislila, da bom izpadla panična. No, na koncu sem pristala v bolnici z rednimi popadki v 25.tednu. Zapomni si, rajši enkrat preveč biti panična, kot pa enkrat premalo. :kuza: k zdravniku, sploh če imaš občutek da ni vse OK.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2005 11:19:54   
LONA13
Jest sm glede te plodovnice povprašala mojo g. kolikšna je verjetnost da ti izteka plodovnica pa da ne veš.
Je rekla da tako majhna, da ni omembe vredno. Da imaš pa pojačan izcedek je pa to zato ker se ti puca tm spodej, baje more it čimveč ven, zato pa tud včasih svečke dajo , da teče in da se kej ne okuži:

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2005 11:35:54   
nana 27
Ja, pojdi do zdravnika.

Tudi jaz sem imela prejšnji teden podobne težave in sem si rekla, če zjutraj ne bo v redu grem do G, pa naj rečejo karkoli. Šla sem, povedala sestri in kmalu sem bila na vrsti. G je preverila, če se kaj odpiram in dolžino materničnega vratu. Rezultat: dala me je v bolniško, poležavanje, veliko kalcija in magnezija v tabletah in buscopan proti krčem oz. otrdevanju.

Tu nimaš kaj - zdaj si odgovorna za sebe in za otročka...nič ne kompliciraš. Pa tudi če bi, sedaj ti je vse odpuščeno.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.7.2005 11:46:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2005 21:46:58   
kimi
Če odteka plodovnica je drugačne barve kot izcededek bolj prozorne barve je. Drugače je moji prijateljici celo nosečnost odtekala plodovnica pa niso nič naredili v porodnišnici lj so jo malo testirali s palčkam ki jih je dala v urin ampak je bilo ok. In ji je do poroda iztekala. Glede otrdevanja trebuha jaz sem ravno svojo G povprašala ker meni tudi otrdi parkrat na dan pravi da je to normalno ene imamo take druge pa drugačne težave. Napisala mi je tablete boskopan (no hotla mi jih je pa je rekla da niso preveč dobre in sem se odločila da jih ne bom jemala) rekla mi je naj si v lekarni kupim magnezij šumeče tabletke ki se jim reče Magnesol stanejo pa 920sit in pravi da blaži te krče. Rekla mi je da če me zraven otrdevanja nič ne boli da je ok če me bo bolelo naj se takoj pridem pokazat. Vseeno pojdi k ginekologinji naj ti ona priporoči tabletke ali karkoli drugega

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2005 8:44:10   
smrka
Boskopan tablete so proti krčem. Nevem zakaj bi jih nosečka pila ko ji otrdeva trebuh? Meni tudi otrdeva, ampak to sploh ni boleče da bi morala pit tablete:zmeden::zmeden: Vem pa da enim tako otrdeva da jih vse boli in potiska do pa bolečine v križu, takrat pa itak mora nosečka it na pregled - da nebi bilo kaj narobe.
:nosecka:38t

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?