|
RE: mamice otrok,ki imajo težave s kakanjem.... 1.2.2010 20:15:43
|
|
|
|
naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Naja 78, sočustvujem s tabo,res,ko to berem.Ja,naša Lara ni 8 dni!! kakala,zdravnica pa jo je pogledala,je rekla,da je čep blata in da naj kupim napravo za klistir,je taka pumpica gumijasta,z podaljškom. In mi pač rekla,naj poskusiva,če ne deluje,gre v bolnico.Mi je s težkom srcem pisala napotnico...Ja,to ni za otroke nič luštnega,je pa nujno,po zaprtju. Da še ti opišem klistir,ki pri Lari takrat ni deloval,enkrat,ali dvakrat pa je. Torej 250 ml vode zavrej,ohladi na 37 stopinj,dodaj dve žlici olja,pumpico stisneš,da gre zrak ven,napolniš.Otroku namažeš ritko s kremico in nežno daš otroku v ritko,pač kaka 2 deci približno,vse ni šlo pri nas. Potem otrok leži nekaj časa,ga motiš z cartanjem,mu bereš,...Potem na kahlo,če bo. To sva delala na sušilnem stroju v kopalnici,po tem pa direkt v bano na kahlo. Upam,da me ne boste napadale sedaj,je pač taka občutljiva tema. Vsak pač dela po najboljših močeh,za dobro otroka. najprej da odgovorim tebi valči! mi smo od klistirja-kaj naj ti rečem-ZAKON.je vse posral.teklo po tleh ,po možu,šprical okoli.mali se je drl,zgledalo ni pa nič groznega.in na koncu sral na školjko in bil vesel. in še to,mogoče bodo tudi mene obsojali: matr da če se bo to ponvaljalo grem kupit klistir. se poplnoma strinjam da ko gre čez mejo nič druzga ne pomaga. no pa da vsem poročaam. kot ste brale smo iz pediatrične.moram rečt,da so kr prijazni,kr hitro pogledajo otroka,vzamejo kri.dajo klistir in potem še 1x pregled. hja edino to mi ni bilo ok,ker mi kirurg ni dal nič jasnih navodil za naprej.lactecon je odsvetoval,zakaj,nevem . svetoval pa mi je svečke-glicerin,če po 1 dnevu ne bo šel srat. kaj naj zdaj. odločila sem se da pazimo na prehrani še bolj,dajemo redno slivov sok,tudi lactecon mu bom dajala,da ne bo spet kaj prehitro in pa reku mi je da je to pri deklicah bolj pogosto in da naj ne silim na kahlo,da mora dozoret....no kar že vemo. če bo še kaka mamica naj kar napiše ker to je res živčna vojna,ni mi pa jasno da zakaj je ratal tako zaprt,če sem mu dajala redno lactakon,in še svečke zadnje 2 dni.
|
|
|