Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odstranjen jajcevod ***vase mnjenje 17.12.2011 17:58:14
|
|
|
|
Poka
|
Jaz bi po 4 letih že ful težila za IVF, ne bi sploh več čakala, razen če si šele šla na laparo prvič. Pri meni je podobno, 2 leti truda, nič, pa sem ravno po laparo in so mi svetovali IVF po 6 mesecih. Še vedno upam na naravno, ne bi rada dala vsega tega skozi, po statistiki je več napak pri plodu z IVF. Čeprav je po mojem to zato, ker so v povprečju ženske starejše. No, vseeno - mogoče zdaj, ko so eno stvar poštimali, da bi šlo. Če pa še ne bi, pa ne mislim več čakat. Mene je najbolj strah injekcij, druga stvar pa razočaranj ob neuspehu - po mojem sploh ne bom več verjela v karkoli...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?