|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Totalka
30.1.2010 19:19:47   
2 Sraki
Pozdravljene!

Pred nedavnim smo imeli dve prometni nesreči v enem dnevuuser posted image , za kateri nismo bili krivi sami. Ker je avto star 4 leta, so nam kaj hitro dosodili totalko in ponudili žaljivo nizko poravnavo.
Če imate podobne iskušnje, kaj napisati v pritožbo?
Hvala za pomoč.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 31.1.2010 13:33:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TOTALKA
30.1.2010 19:24:08   
rija
ma to se nimaš kaj sama menit...odvetnika si vzami pa je. ker te bodo sicer žedno preko vode speljali.

jaz sem imela ful nesrečo pred enim letom, pa ko me je cenilec slišal, da sem ženska, je takoj začel nekaj glumit.

samo je mel pač peh, ker je nekdo v familiji iz stroke....

pa še ena organizacija je, ki se ji zdaj ne spomnim imena, ki pomaga v takih primerih z zavarovalnicamiuser posted image

sem se spomnila....DEKRA.....ima poslovalnico v MS

< Sporočilo je popravil rija -- 30.1.2010 19:29:12 >

...vox populi...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 19:35:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2010 19:48:00   
Pigy
Jaz sem imela lani prometno nesrečo , avto star 4 leta, vreden 5500 eurov, ženska je dala zavarovanje, priznala krivdo, in komplet sprednji del avta je bil uničen, pa najprej je cenilec rekel da je totalka, potem pa so mi ponudili 2440 eurov, gotovine (na odločbi ni duha ne sluha o totalki kot je rekel.) 8 tednov sva se z mojim preganjala z njim, nakoncu ko je moj rekel da se z njimi ne bo ukvarjal in da bo zadevo dal odvetniku, so rekli, raje ne odvetnika, dejte avto popravit, pa vam mi krijemo celo škodo, samo razbite dele morva nest nazaj, to je bil pogoj. Tko da sem raje to sprejela, sej se mi je bolj splačal. Na servisu je bilo škode pa za skoraj 4000 eure.

Tko da se kr pritoži, in reciu da tega ne misliš sprejet, in da boš dala odvetniku, pa nej se z njim ukvarjajo. Zihr ti bojo povečal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2010 19:58:58   
viroza
Pritožba in če to ne zaleže pa odvetnika.Pri nas je zalegla pritožba se je pa cenilc nasankal ker je mislil da bom popustila.Mi je v obraz rekel da se z mano ne bo pogovarjal ker sem SAMO ženska.Vztrajaj pri svojem in ne popusti.Veliko dobrih živčkov ti želim.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2010 13:37:30   
kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Pritožba in če to ne zaleže pa odvetnika.Pri nas je zalegla pritožba se je pa cenilc nasankal ker je mislil da bom popustila.Mi je v obraz rekel da se z mano ne bo pogovarjal ker sem SAMO ženska.Vztrajaj pri svojem in ne popusti.Veliko dobrih živčkov ti želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ta cenilec še ima službo? Če bi to meni rekel bi poskrbela, da bi nekje v arhivu prelagal papirje... Da o inšpekcijah ne govorimo... joj mi dvigne pritisk taka izjava user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2010 16:40:46   
miapia
Pojem totalka si veliko ljudi napačno razlaga. Totalka pomeni uničen avto (materialno ali ekonomsko) do te mere, da bi popravilo le-tega preseglo več kot 50% trenutne vrednosti vozila. Koliko pa dobite odškodnine v primeru totalke? Gotovine dobite toliko, da bo znašala skupaj z vrednostjo razbitine, ki jo lahko prodate na trgu, ravno 100% vrednosti vozila. Če je npr. avto vreden na trgu oz. po evrotaksu 5000 eur, priznali pa so vam odškodnine 3000 eur, to samo pomeni, da je razbitina, ki še vedno ima vrednost (deli, ki so še uporabni in celi), ceno 2000 eur. Na račun zavarovalnice pa ne boste nikoli obogateli, saj je njihovo načelo, napisano tudi v zakonu, da stranki pripada zgolj toliko, kolikor je stvar vredna (govorimo o premoženju) in nikoli ne bo dobila eura več.

Tudi sama sem imela totalko in dobila toliko, kolikor je vozilo dejansko vredno po evrotaksu, je pa dejstvo, da imaš več dela in stroškov, kot če nesreče ne bi imel. Pa še za malo se ti zdi, ker nisi bil ti odgovoren.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?