Apartma v dalmaciji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Bojana82 -> Apartma v dalmaciji (30.1.2010 12:52:49)

Lepo prosim za pomoč, ker ne najdem nič pametnega oz. so apartmaji , ki so na dobrih lokacijah in cenovno ugodni že več ali manj polno zasedeni! Otok Čiovo - Okrug Donji, so ( ste ) mi ful odsvetovali, tako da tja ne gremo.....

Iščemo pa apartma, ki je čim bližje plaži in v bližini kakega mesta ( najraje Trogir ali okolica ), cenovno ne predrag in ker imamo dojenčka in šestletnika bi bilo fino, da je plaža primerna tudi za otroke!

Če ima kdo kak dober kontakt naj mi ga lepo prosim posreduje....bi bila res zelo hvaležna!

Že v naprej vam hvala za pomoč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

2violina -> RE: Apartma v dalmaciji (2.2.2010 9:19:38)

20 km iz Trogirja je kraj Sevid, nekakšen pollotok. Bili lansko leto tam v aparmaju VUKMAN. Bili zelo zadovoljni. Najdeš preko strica googleta.

zlicka -> RE: Apartma v dalmaciji (24.2.2010 12:45:15)

Sevid jaz full priporočam , bla že tri leta tam. sicer ne pri Vukmanovih, ampak na drugi strani!!!! V bistvu maš nekakšne tri zalive:) se splača, mir je, ni pretirane gužve, razen mogoče kak vikend ko pridejo domačini pa iz splita. Je trgovina v središču vasi, da se dobit vse.

Do Torgirja je 15min z avtom do Splita 30-45 min, pred sevidom je zlo lep Primošten in Rogoznica.

Letos bi tudi šla tja, pa ne morem mam poleti rok :) bomo pa drugo leto šli tja, smo že domači z domačini:)

Upam, da ti bo všeč če greš tja .

Lp

Stran: [1]