pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi* Včeraj sva šla s partnerjem narazen. Danes pa ne vem več ali jaz čudno razmišljam. Zato se obračam na vas. Skupaj sva bila 10 mesecev. Oba imava otroke iz prejšnjih vez. Ko sva začela se mi je zdelo vse super. Da je to ljubezen mojega življenja. Po nekaj mesecih pa je prihajal domov slabe volje. Kar sem ga vprašala se je zdelo odveč, da odgovori. Ali pa sploh ni odgovoril. Zvečer so televizija, računalnik in podobno postajali vse pomembnejši kot jaz. Pa nisem mnenja, da mora ves čas na meni viset, ampak človek me še opazil ni. Ko sem ga kaj vprašala mi niti odgovoril ni. Pred parim mesecim sem šla z otrokom v bolnico. Prišel je na obisk in tam ostal pol ure. Ker je bil vikend se ga prosila, če lahko pride še malo popoldne. Odgovoril mi je, da se mu ne da voziti gor in dol (do bolnišnice imamo 5 min z avtom). Včasih sem imela občutek kot, da mu nismo pomembni. Ne jaz ne otroci. Ko sem mu to omenila je rekel, da sem smešna. V meni pa kot da se je vse ohlajalo. In potem mi pride ven z izjavo, da gre sam za 1 teden na počitnice. Ko sem rekla, da bi šli skupaj, je rekel, da letos ne, lahko pa gremo naslednje leto. Ne vem, ampak meni se to ne zdi normalno. In je šel. V tem času sem bila spet z otrokom v bolnici. Tako neumno se mi je zdelo. JAz v bolnici, on pa uživa tam nekje. NA dan mi je poslal en sam sms. Ko je prišel domov pa se je čudil, zakaj ga nisem vesela, zakajne skačem okoli njega. In takrat mi je počilo. Hotela sem se pogovoriti, ampak ni šlo. Meni se ne zdi normalno, da v vezi ni komunikacije, da se hodi vsak za sebe na počitnice. On pa se mi je samo smejal, da sem smešna in da to vsi počnejo. Cel teden sem razmišljala ali je to res normalno. No meni se ni zdelo. In sem se hotela pogovoriti. On pa ne. Rekel mi je, da ni pravi čas in da ko bo nehal gledat tv se lahko pogovarjava. Ko sem rekla ali je tv pomembnejši od mene mi je odgovoril, da trenutno je. Takrat mi je vse padlo dol. Nisem si želela več pogovora in sem rekla, da v tem primeru je najbojše da gre. In je rekel, da bo. NAslednji dan se je obnašal kot da se ni zgodilo nič. Meni pa je prekipelo. Šla sem od doma, mu rekla naj ta čas spakira in gre. In je šel. Ne vem več, ali res narobe razmišljam, ampak občutek imam kot da mu je vseeno, tak občutek praznine. On je ves čas trdil, da mu je do mene bolj kot kadarkl prej do druge. Saj so bili lepi trnutki. Ampak določeni presegajo vse. A jaz narobe razmišljam? Meni se zdi, da če si v vezi si stojiš ob strani, hodiš skupaj okoli in vzameš si čas za drugega. Ne vem več. pa naj gre na počitnice in naj tam tudi ostane se ne sekiraj preveč boš drugega spoznala in ti bo lepše,če pa bo hotel nazaj pejt ti na počitnice milo za drago