majchi1 -> RE: menjava ginekologa med nosečnostjo (1.2.2010 11:02:39)
|
hmm ne vem ce je to tako zelo enostavno kot ste napisale ali pa ste reees imele sreco. pojavi se problem pri zavarovalnici (ce se seveda niste odlocile za samoplacniskega ginekologa), ker mislim, da zavarovalnica na zacetku nosecnosti da doloceno vsoto zdravniku za nosecnico. ce vmes nosecnica zamenja ginekologa ima lahko naslednji gin, ki ga bo izbrala tezave, ker od prvega gin tega denarja ne more izterjat oz mu mora fuul tezit. zao npr ginekologi zeloooo neradi vzamejo nosecnico "nekje vmes", ce me razumete. poleg tega pa je danes tudi zelo tezko sploh dobiti prostega gin s koncesijo:-/ IZVIRNO SPOROČILO: pegi1 Tudi sama sem zamenjala in na žalost moram povedati, da je res, kar pravi pegi1. Po tem, ko sem "obrnila" celo Ljubljano, sem komaj prišla do nove G., ki je res super...je pa res, da mi je pri zamenjavi pomagala prijateljica, ki tudi dela v isti ustanovi, kot nova G. (pa da je tudi ona imela probleme me spravit k njej!!!) in da bi brez nje verjetno še vedno trepetala pri prejšnjem ali pa bi morala izbrati samoplačniško ambulanto. Povedali so mi sicer, da so v zdravstvenih domovih obvezani, da te vzamejo, tudi sredi nosečnosti, ampak vsi G. imajo tako zelo veliko pacientk, da to zelo neradi naredijo. Če pa slučajno še ne spadaš v tisto občino, imajo pa itak takoj pripravljen super izgovor, da te pošljejo drugam.
|
|
|
|