fionaP -> Posebno darilo za 5. obletnico... (1.7.2005 7:05:39)
|
...sem dala danes mojemu :love:. Zjutraj sem naredila dva testa: -najprej BC mini, ki je že kmalu pokazal sicer bolj svetlo črtico, ki je po petih minutah ostala še vedno svetla, kasneje pa je postala tako temna kot testna. -potem pa še CB, ki je takoj, ko se je do konca zmočil, pokazal močen +! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Že prejšnji dan sem zavila dudko v škatlici in ko je šel :love: zbudit hčerko, sem prinesla to škatlico kot darilo. Odprla ga je hčerka, ampak tako počasi, da sva bila oba z :love: nestrpna... Ko je videl napis Chicco mu je že postalo jasno :bravo::bravo::bravo: Počutim se čisto normalno, joške me bolijo, niso pa čisto napete. Ta mesec s količino (ali pa številom) :sloncek::sloncek::sloncek: nisva pretiravala, po :hudicek: sem pila krvomočnico, pa tibetanske vaje sem delala zjutraj. Ne vem, če je to kaj pomagalo, ampak počutila sem se dobro. Slikco današnjih testov sem dala v album. Vsem bodočim :nosecka: privoščim take :modri::roza: in tako srečo, kot jo danes čutim jaz!!!!!9nebesa
|
|
|
|