nana 27 -> oktoberčice (1.7.2005 7:40:48)
|
Dobro jutro! Mene je prejšnji teden podobno matralo. Bila sem veliko na nogah in se šla čistilno akcijo, ker sem hotela dopust izkoristiti. :duda: se je umiril. Bolel me je buši in še drisko sem imela. Tudi jaz sem mislila, da je nekaj zelo zelo narobe. Aja, pa buši sem imela cel dan trd, ko skala. Ni bilo tako kot pravijo, da otrdi za nekaj minut pa mine. Šla sem do svoje G, ki mi je povedala, da za teh 23 tednov to ni normalno in da je otrdevanje trebuha nastopilo prehitro. Preverila je, če je maternični vrat zaprt in izmerila dolžino. Še sreča, da je bilo vse v redu. Predpisala mi je veliko magnezija, kalcija in buscopan proti krčem oz. otrdevanju trebuha. Otrdevanje naj bi bili namreč že popadki :ups: Cel dopust sem morala preležati v postelji, ker če ne bi bilo vse OK, bi morala ta teden že v bolnico. No, zdaj je bolje, ampak me je vseeno dala na bolniško, ker nočemo, da mali tako kmalu pokuka na svet.. Ker moram čuvati sebe in malega, bom že potrpela s poležavanjem pa mehiške nadaljevanke bom gledala pa bo...mogoče bom na naslednji kontroli že v redu. Upam. Aja, :duda: zdaj kar hudo brca, tako da je z njim vse v najlepšem redu. Svetujem ti, da greš za vsak slučaj k svojemu G in mu poveš, kako je s tabo. Naj pogleda, če je vse v redu z vama. Poročaj, kako se bo odvilo.
|
|
|
|