Jutrček (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Jutrček (1.7.2005 6:19:47)

Kako ste? A veste da je PETEK?!?!? :)-

Pa še 1.7.! A katera ve, kam je ušel junij? :)-

Bo katera :kava:?

Maša26 -> Jutrček (1.7.2005 6:36:41)

Jutro, Udb :kava::zaspan::kava::zaspan:,

pa res - že julij!! Juniju se je letos ekstremno mudilo :)-

Nyah* -> Jutrček (1.7.2005 6:53:58)

:zaspan::zaspan::zaspan:Jutro:zaspan::zaspan::zaspan:!

Kak smo kaj?

Dezuje, spet :((:((:((:((.

Pisuka, tole poletje, nic kaj vredno imena :(.

Kaj novega, me kar dolgo ni blo tukaj, sem mela delo?

Kak nova :nosecka:?

anajmad -> Jutrček (1.7.2005 6:59:48)

Pr nas bliska in grmi.Bo še pestro ta dan
en lp:morje:D.

Udb -> Jutrček (1.7.2005 7:05:00)

nYAH, WELCOME BACK! ;)

Udb -> Jutrček (1.7.2005 7:05:17)

Maša, a se je tudi tebi zdelo, da ni bilo junija? ;)

Udb -> Jutrček (1.7.2005 7:05:40)

anajmad, pri nas se pa nič ne bliska!

Anonimen -> Jutrček (1.7.2005 7:09:44)

:zaspan:Dobro jutro, punce!!!:zaspan::zaspan::zaspan:

Da vam dokazem, da nisem totalna zaspanka, tisto vceraj je bil le * spalni prekrsek*!

:kava: klice!

Lep dan vsem skupaj!:miska:

metka11 -> Jutrček (1.7.2005 7:12:49)

Dobro jutro.
Ko sem se peljala v Lj. v službo, sem mislila, da smo doživeli vesoljni potop, tako močno je deževalo. Ne vem, kam so šle vse obljube vremenarjev, da bo letošnje poletje, sploh pa junij in julij, fuuuulll vroče. Meni se zdi, da smo že skoraj v jeseni. Komaj čakam, da mine še naslednji teden, potem pa odideva z mojim bodočim možem v tople kraje. Ko prideva domov, pa je treba stopiti močno v akcijo. Vsa vabila je treba raznositi k sorodnikom, se dogovoriti za rože....
Komaj čakam, da bo september.

Lep dan vsem skupaj.
metka11

emaa -> Jutrček (1.7.2005 7:27:52)

jutro, jaz moram pa jutri v službo:(, imamo izlet rafting na Soči, bi blo fino, sam ko bo šef zraven, pa še eni se ne znajo nehat o službi pogovarjat

Udb -> Jutrček (1.7.2005 7:29:05)

Muca, saj smo te samo hecale, ker smo ti bile fouš!! ;)

Udb -> Jutrček (1.7.2005 7:29:40)

metka, saj je samo dva dni malo slabše vreme - a prej ni bilo dovolj vroče - 30-33°C? :)-

Udb -> Jutrček (1.7.2005 7:29:55)

ema, ignoriraj šefa in se posvečaj SOči!! ;)

emaa -> Jutrček (1.7.2005 7:34:01)

bi, bi če bi se dalo, lani je štrike na izlet prvlekel, smo vsi spizdil, smo bli dve uri na izletu, njemu se pa trgal kje smo, je nekaj s štriki zmutil za timsko delo. Smo mogl, ko smo po dveh urah nazaj pršli, še zmeraj med drevesi, med štriki lezt, je folk mislu, da smo prtegnjeni, sploh ko je on zrven bluzil, ja kolk ste pa timski, ja tko naprej. Mi pa, da bi blo čimprej mem (ne smeš čez isto luknjo, pomagajo ti pa ljudje, samo s tiste strani kjer so, ko si šel čez, pač gledaš z druge strani ograje (2m visoko), vsak mora čez eno luknjo), smo mu pa kljukice prestavljal in dodajal, ko ni gledal, da ni blo trba bit vsem aktvinim, mem (če kdo ni hotel, pa upošteval ni)

cuma -> Jutrček (1.7.2005 7:46:20)

Jutro :zaspan:
nevihtna noč se je spremenila v nevihtno jutro
samo zrak tu na :morje: je kot da bi ga nekdo direktno iz gozda pihnil k nam...tako lepo diši po mokrih drevesih in travi in zemlji ... :bravo:

Anonimen -> Jutrček (1.7.2005 7:47:10)

Ojej, tale sef je pa res malo mahnjen!!!! :)-:)-:)-

Svasta.

emaa -> Jutrček (1.7.2005 8:03:46)

moj bodoči svak je slučajno vozil avtobus, pa je rekel, da letos on ne bo vozil, ker se s tem čudakom ne bo več družil

Anonimen -> Jutrček (1.7.2005 8:19:09)

jutro vsem...ja cuma res je zrak je prijetno svež.pa še nehala je ofenziva na nebu.:morje:

Udb -> Jutrček (1.7.2005 9:08:59)

Jaz sem se že najedla - preveč!! Zdaj me pa vse tišči!! ;) Potem pa še 3 madstropja stopnic!! :ups::ups:

Stran: [1]