razprodaja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

ciklame -> razprodaja (29.1.2010 11:52:30)

Halo!

Danes sem bila v btcju, pa sem bila tudi v Bušiju. Imajo vse 60 % znižano, če katero zanima! Igrače so fajn, je pa že precej vse izropano, tko da pohitite.

lp

dolenjka -> RE: razprodaja (29.1.2010 12:04:35)

luštna in brezplačna reklama in to na večih temah [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]

ciklame -> RE: razprodaja (29.1.2010 12:35:34)

uf priznam[sm=zardeva.gif].
Ma mam eno kolegico, ki dela tam pa... Haha se vidi da tega ne delam drugače pa ste me kuj zalotile. No mogoče pa kateri prav pride, če kaj rabi od tam.

lp

babyloverka -> RE: razprodaja (29.1.2010 12:37:30)

in kaj še imajo pametnega tam? jaz sem bila onidan pa sem se samo sprehodila skozi ker res nisem videla nič pametnega. vsaj zame ne

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.1.2010 13:12:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dolenjka -> RE: razprodaja (29.1.2010 14:00:53)

to je res, pa se ne vidi tako dobro, kot tile posti [sm=smiley36.gif] Ciklama, a prijateljica je po prometu plačana, da ji na ta način pomagaš [sm=zmeden.gif]

K_a_t_i -> RE: razprodaja (29.1.2010 19:12:57)

Sej ni važen po čem je plačana. Dejstvo je, da se sploh ne ve, če bo trgovina še kdaj obstajala... Men so skenslali naročilo vozička, ker dvomijo, da ga bodo lahko še kdaj sploh dobavili (dala sem jim časa do maja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Skratka - če kera kej rabi od tam, naj si gre iskat dokler še stoji...

dolenjka -> RE: razprodaja (29.1.2010 20:37:31)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Sej ni važen po čem je plačana. Dejstvo je, da se sploh ne ve, če bo trgovina še kdaj obstajala... Men so skenslali naročilo vozička, ker dvomijo, da ga bodo lahko še kdaj sploh dobavili (dala sem jim časa do maja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Skratka - če kera kej rabi od tam, naj si gre iskat dokler še stoji...

A dej nehi [sm=zmeden.gif] Smem vprašat kater voziček si naročila [sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.1.2010 20:39:13)

dolenjka -> RE: razprodaja (29.1.2010 20:41:54)

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

pa kulkr vem ni bila samo Kati prikrajšana za naročilo določene robe...

se vidi da že nekaj časa nisem bila v BTCju [sm=smiley36.gif] No, vsaj tolk fer so, da povejo da ne bodo mogli dobavit, ne pa da te na suh ..... pol pa panika - sploh če gre za voziček [sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.1.2010 20:50:34)

dolenjka -> RE: razprodaja (29.1.2010 20:54:51)

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

ja fer so tulk da oseba po nevem kulkem času pokliče in vpraša če so naročili in kdaj bo dostava pol pa povejo da sploh niso naročil...

UUU to je pa zelo grdo in neprofesionalno [sm=zmeden.gif] Pa sem kar nekaj tam kupila in bila zelo zadovoljna, eno minimalno slabo izkušnjo sicer imam, ampak so se "odkupili", ampak če je pa tako kot ti praviš sem pa razočarana, ker naj to ne bi bil njihov stil, pa so zgleda taki, kot vse druge štacune [sm=zmeden.gif] Razočarana.....

K_a_t_i -> RE: razprodaja (29.1.2010 21:15:59)

Če je tukaj morda govora o mojem naročilu...
Do mene sama trgovka nikakor ni bila neprofesionalna, mislim, da si me je ravno tolk želela klicat, kot sem se jaz razveselila njenega klica. Me je pa zelo pogrelo sporočilo, da vozička, za katerega sem mimogrede cincala ves mesec al ja al ne, in za katerega sem bila prepričana, da je že 14 dni naročen, ne bo. Razlog -> baje bodo prenavljali in se ne ve koliko časa, niti ali trgovina sploh še bo... In naročilo ni bilo sploh oddano proizvajalcu (no, a tega niso 14 dni prej vedeli? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]).

Iz preteklosti imam tudi jaz sicer lepe izkušnje z njimi.

dolenjka -> RE: razprodaja (29.1.2010 21:20:21)

Kati očitno gre za dva različna primera, ker zivepo je pisala, da je stranka klicala njih. [sm=zmeden.gif] Z neprofesionalnostjo pa sem mislila na firmo [sm=zmeden.gif] ker so sprejeli naročilo, potem pa skensklali [sm=zmeden.gif]
No ja, vsekakor ti želim, da boš [sm=duda.gif] vozila v vozičku ki ti bo všeč [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]