Vis - Hotel Issa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Ekaz -> Vis - Hotel Issa (29.1.2010 11:18:29)

Imate kakšne izkušnje s tem hotelom?

gita10 -> RE: Vis - Hotel Issa (29.1.2010 11:42:10)

Simpatičen hotel z standarno opremljenimi sobami, hrana je o.k. nič posebnega ampak ni slaba, osebje prijazno. Če niste preveč zahtevni je meni čisto o.k. celo všeč mi je.

uškinamama -> RE: Vis - Hotel Issa (29.1.2010 11:47:00)

bil ..enih 15 let nazaj, na severni strani otoka, zraven "pristanišča", nič posebnega - mogoče so ga sedaj kaj prenovili. Sem se pa ravno v issi naučila kaj so mahune [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Spiria -> RE: Vis - Hotel Issa (30.1.2010 14:03:41)

Izkušenj s hoteli na Visu nimam, lahko pa povem, da mi je neprimerno bolj všeč kraj Komiža na tem otočku; sem bila že enakjkrat tam na dopustu in letos greva spet, za 2 tedna, ker to je za naju res dopust v pravem pomenu  besede.
Kraj je izredno simpatičen,  ima en poseben utrip,  imaš veliko kafičec za kofetkanje dopoldne ter večerne pijačke in restavracij za večerje... men je tam res krasno.

liliana -> RE: Vis - Hotel Issa (4.2.2010 8:40:24)

Mi tudi gremo skoraj vsako leto v Komižo za dva tedna.....lani smo bili sicer na Korčuli (da ne bi vedno v isti kraj hodili), pa sva si z možem bila nekako enotna, da se z plažami na Visu in s Komižo redko kaj lahko primerja.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

V hotelu Issa pa sem bila kakih 10 let nazaj....hotel ni slab, osebje prijazno, je lep razgled na cel zaliv, vendar jaz nisem ravno zahteven gost in običajno ne hodim v hotele s štirimi ali petimi zvezdicami in tudi ne pričakujem, da me strežejo od spredaj in zadaj.....baje so ga pa pred kakimi tremi leti prenovili......

ajsek -> RE: Vis - Hotel Issa (4.2.2010 9:18:14)

Mislim, da sta si hotela v Visu in Komiži precej podobna, kar se standarda tiče. Ima pa Komiža to prednost, da ni zraven ogromnega pristanišča s trajekti in tistimi ogromnimi gliserji.

Stran: [1]