uvajanje goste hrane (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

morskadeklica -> uvajanje goste hrane (30.6.2005 21:51:49)

Saj vem da je blo že fullll napisanega:angel:, pa z iskalnikom nč ne najdem. Pred tremi dnevi sem moji :duda: dala prvič korenček (nariban surov sokec), zdaj me pa zanima a lahko nadaljujem z jabolčnim sokcom takoj, a raj kakšen dan počakam? Pa kako naprej? Npr. ni mi jasno a ji lahko dam recimo pretlačeno banano ali cvetačo, a je to še pregosto:zmeden2::zmeden2::zmeden2:? Pa riževa kašica (bebi, z banano) ji to lahko dam??
Matr sm naklamfala. No kako ste to počele ve, vsak nasvet bo dobrodošel.

lp:muca:

eva1 -> uvajanje goste hrane (30.6.2005 22:08:09)

O vi ste pa pohitel-sej prav, jaz bom še malo počakala, čez kašne 3-4 tedne pa tut mi začnemo!
Ja kolikor sem jaz brala je fajn počakat 2-3 dni med eno in drugo hrano, ko začenjaš z uvajanjem!
Jaz bom najprej s sokci začela, čez kašn teden pa pol z poskusom čežane ali kaj podobnega!
Pa poročaj kako bo kaj Klara zadovoljna z ta pravo hrano!

morskadeklica -> uvajanje goste hrane (30.6.2005 22:12:27)

Ja po nasvetu patronažne sem kar počasi začela-ker pač ni dojena (bolj gre za okušanje, kot pa pravo hranjenje). Ja korenček je bolj letel po stanovanju:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Sem mislila, da tako majhni še ne znajo pljuvat, pa sem se motila.

lp:muca:

Anonimen -> uvajanje goste hrane (30.6.2005 23:04:31)

Midva pa sva začela, ko je bil star točno 4 mesece, potem pa sva bila tako nadrta pri pediatrinji, da je bilo joj. In sedaj smo spet lepo pridno nazaj na mlekecu (se tudi ne dojiva!) in čakamo, da dopolni celih 6 mesecev. Vidiš, kako različna mnenja. Brezveze!

Marogica -> uvajanje goste hrane (1.7.2005 8:48:51)

Ponavljam to, kar sem že nekje napisala. Imama dva otroka, ki imata 3,5 letno razliko.Pri prvem so mi rekli, da lahko začnem z uvajanjem goste hrane pri 4 mesecih, pri drugem šele pri 6 mes. sam pediatrinja je povedala, da so se spremenili "načrti" za uvajanje hrane v 12 letih 4x. Smernice dobijo iz Ministrstva za zdravje
JAz se sedaj držim tega - kar mu paše mu dajem. Res pa je, da mu pred 4.mes nisem dajala nobene hrane ali sokov, temveč samo čaj.

tanaja* -> uvajanje goste hrane (1.7.2005 18:43:41)

Jaz sem obema začela dodajat pri 3,5 mesecih.

rainbow -> uvajanje goste hrane (2.7.2005 13:13:21)

halo!

ja, kaki hec je to, pred dvema letoma smo začeli dodajat po dopolnjenem 4 mesecu, zdaj pa po 6.

saj res, če se otrok lepo redi, ni potrebe

jaz bom počakala do 6-tega, ker dojim, mala je debela kot :sloncek:, pa tudi ne da se mi še to zdaj začenjat delat, ko sem se razvadila z veliko, ki je, kar pač jeva midva.

po moje ni treba prehitevat.

:rozica:

Stran: [1]