Anonimen -> RE: Oblačilca-kje imajo velike številke? (29.1.2010 7:44:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika HM in CA ima 74 ali 80 (80 mu je sicer še malo velika 74 pa ravno prav) Sparky, Basic sta mu 86 ravno prav ... Hofer mu je št 74/80 tudi še ravno prav, bo zdaj zdaj pretesno ratalo Hvala IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tamika87 si pogledala v C&A. Imajo nekatere bodye kar velike. Jaz sem zadnjič kupila 2 kompleta bodyev št.74 pa so ji eni glih prav, drug komplet pa full velik. Hvala IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa zdej lih berem, da pišeš o sparkyevih bodyih... za njih je splošno znano, da so ekstremno majhne številke, tako da sem zdaj še bolj zihr, da mu bojo h&m bodiji (ki so realne številke) fuullllllll preveliki in mu mogoče poskusiš h&m 68 ali 74.. Hvala IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Hofer ma velike številke. Hvala IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Pa kaj komplicirate, no! Če mu je HMova 74 na tesno, mu pač kupi 80, očitno tvoj fantek pač oblačila pobere v širino, kaj češ. Za Sparky so že napisale, da so majhne številke, C/A se mi zdi primerljiv s HM, morda celo nekoliko daljše (a zato ožje) stvari. Potem je še Tape au Loeil, kjer so tudi ekstremno majhne številke, za ostalo pa ne vem, kupujem po občutku. Hvala IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Še najbolj ti priporočam bodije iz BC FIXONI program, ker so št. precej velike kot so povsod drugod. Hvala IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Tamika kaj pa v leclercu si pogledala...pa prek neta next in mothercare,mothercare ma dost ugodno ceno za bodije pa ful dober material,je pa v trgovini v Lj,kr dost drago,prek neta je velik ceneje. Hvala IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Če lahko predlagam, samo ne kupovat v leclercu, ker tam so najmanjše številke kar jih kje najdeš. Sem se prejšnji teden ubrisala, ko sem našemu 14 mesečniku kupila bodije za 24 mesecev in bodije za 36 mesecev. Prav so mu edino uni za 36 mesecev Hofer ima res velike številke in tudi kvaliteta je fajna, samo kaj ko nikoli nimajo z dolgimi rokavi H&M ima tudi velike številke, samo znajo biti precej ozki in potem če je kak mal obilnejši res pobere in težko zapneš. Hvala
|
|
|
|