ančula
|
Živjo vsem...imam 9-mesečnega sinčka, ki ponoči zelo slabo spi...spat gre okrog 20.ure in se do 22.ure zbudi vsaj 5x, se premetava, ponavadi mu samo dudica pade ven, vendar traja kar nekaj časa, da se pomiri in trdno zaspi nazaj...zanima me, če se to dogaja še kateri in kaj bi to lahko bilo in kaj naredit? Je v obdobju,ko mu lezejo,mislim da, trije zgornji zobki ven,bi bilo morda lahko to vzrok? druga stvar pa je, da se po te, ko se z možem spraviva spat, spet začne prebujat in ko že petič vstanem v eni uri, se mi že počasi utrga in ga vzamem k nama v posteljo, kjer spi do jutra. Mislim pa, da se je mulček že razvadil..pa vse bi bilo ok, če bi potem pri naju mirno spal..on pa se premetava levo in desno, naju brca z nogicami, buta z rokami, skratka, si predtavljate, kako izgleda naše spanje...torej, kaj naredit? načeloma nimam nič proti spanju med nama, če bi le spali...ampak mi tudi tako ne spimo...Pomislila sem že, da bi ga dala v svojo sobo, če bi bilo potem lažje, ker ga ne bi tolikkrat slišala in bi morda sam zaspal nazaj in pa tudi naju ne bi slišal, kar mislim, da je tudi problem, saj trzne ob vsakem šumu, premiku...mi lahko kaj svetujete?Vem, da sem se razpisala, ampak bi mi vsakršna ideja, nasvet prišel prav...pa hvala..
|