urosmaribor -> RE: kaj menite (29.1.2010 9:50:04)
|
:):) ta dva milijona me sploh ne zuljita samo do takrat sem mislil,da je to nemogoče,kajti kr tako dobit denar si nisem predstavljal,sem mislil,da imajo vec pod kontrolo,ampak kaze da sploh ne,ze takrat mi je bilo smesno ,ko sem bil z njo,poleg tega je pa ta minister bil nekoc njen fant v mladosti:):) in so iz istega kraja,TER TUDI DRUZINSKI PRIJATELJItako da sem vse vedel:):),zelel sem le povedat ,da jaz poznam en primer,bogve koliko jih je vsak mesec taksnih in ,sramota da to lahko počnejo,brez kakrsnekoli vednosti ostalih,mi hepani jih pa podpiramo,da razpolagajo z nasim denarjem,tud zdaj bi vzel denar ce bi mi ga kdo dal,vendar vem da ni posteno morda res nebi okoli govoril:):)ma ne vglavnem da veste bistvo kaj sem hotel rečt. To mi je zlo mimo če bi denar dal nekdo kot so nama takrat enemu revezu ki prejema minimalno plačo bi bilo fer in se nebi imel nič proti,ampak nekaj bo treba nardit,da ti politikii nebodo imeli taksne moči,ker se dejansko vidi tukaj v mojem primeru kaj lahko počnejo,mi jim pa zaupamO.
|
|
|
|