|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TAŠČE
29.1.2010 10:27:36   
Andre
Pety78, tudi moj podpis.user posted image

Tudi moja tašča je v redu. Vsa nesoglasja sproti rešimo, če mi kaj ne paše, ji povem. Npr. prvo leto po vselitvi v lastno hišo smo ji dali ključ, ko smo šli na dopust. No, in medtem ko nas ni bilo, je pospravla celo hišo. Normalno, da nam je plafon dvignilo, ampak smo ji lepo rekli, da tega ne želimo in ne pričakujemo od nje, in smo zadevo rešili. Dejansko nisva vedno popolnoma enakega mnenja, ampak se pogovoriva. Včeraj me je pa itak čisto presenetila, ko mi je za rojstni dan naredila tak govor, da je bil moj user posted image  možek čist hin - je rekla, da me ima tako rada, da sploh si ne predstavlja, da bi imela katero drugo oz. da sploh ne bi mogla dobit boljše snahe user posted image user posted image . Sem mela kar malo slabo vest, ker včasih pa le malo pošinfam čeznjo.

Skratka, moja poanta je, da vse tašče NISO kar avtomatično slabe in zmaji, tudi mi "mladi" se moramo prilagajat. Bistvo vsega pa je, da se je treba POGOVARJATI, sproti reševati nesporazume in povedati svoja pričakovanja. Verjemite, da bo vse lažje, če se zadeve razčistijo, kar nas moti in kar pričakujemo drug od drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.1.2010 12:01:52   
hubi
A dejte no, rečeš hvala, potem pa narediš s hrano kar ti paše. Verjetno ti iz zlobe nosi hrano.

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.1.2010 12:20:45   
kasso
Moja tašča pa nikoli ne pride sama na obisk, ker ne vozi avta. Le parkrat na leto s tastom, ko praznujemo RD otrok ali ko kaj delamo okoli hiše. Sem pa jaz pri njej skoraj vsak dan. Tako, da pa je morda ona mene sita user posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.1.2010 12:21:37   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Moja tašča pa nikoli ne pride sama na obisk, ker ne vozi avta. Le parkrat na leto s tastom, ko praznujemo RD otrok ali ko kaj delamo okoli hiše. Sem pa jaz pri njej skoraj vsak dan. Tako, da pa je morda ona mene sita user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.1.2010 12:31:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

A dejte no, rečeš hvala, potem pa narediš s hrano kar ti paše. Verjetno ti iz zlobe nosi hrano.

in mogoče celo zastrupljeno, buuuuser posted image user posted image

pety podpisuser posted image

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
29.1.2010 12:31:59   
water lily
Sploh ne vem v čem je problem. Vzameš, rečeš hvala pol pa nardiš kar že hočeš s tem. Če hoče dedc pojest naj poje, če pa tud on noče pa pač vržeš stran. Čist simpl.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.1.2010 12:34:41   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kliki, a imate muco al kužka doma? Ko prinese stresite njim za pojest; 

bohnedej... da bi se psi to jedl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.1.2010 12:39:46   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Sploh ne vem v čem je problem. Vzameš, rečeš hvala pol pa nardiš kar že hočeš s tem. Če hoče dedc pojest naj poje, če pa tud on noče pa pač vržeš stran. Čist simpl.

tole je pa tud men padlo na pamet!

..

jaz k sreci nimam teh tezav.. ne s svojimi starsi in ne z njegovimi.. ker se vsak briga zase in vsak sam zase ve kaj mu je kul in kaj mu ni! vsak pride na obisk samo ko dobi povabilo.. 3x na leto.. user posted image je pa res da takrat (njegovi) vedno prinesejo kaksen domac strudl, al pa kaksno fino sadje al pa sladoled.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.1.2010 12:42:17   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

tole je pa tud men padlo na pamet!

..

jaz k sreci nimam teh tezav.. ne s svojimi starsi in ne z njegovimi.. ker se vsak briga zase in vsak sam zase ve kaj mu je kul in kaj mu ni! vsak pride na obisk samo ko dobi povabilo.. 3x na leto.. user posted image je pa res da takrat (njegovi) vedno prinesejo kaksen domac strudl, al pa kaksno fino sadje al pa sladoled.. user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tud srečo da njegova stara mama(tašča ne) ve kaj mam jst ful rada in k pridem tja direkt to dobim na mizo...v enormnih količinahuser posted image
Pol pa še za domov(tk za cel tedenuser posted image ).
No saj se mi pozna da grem prevečkrat na obiskuser posted image

Drgač pa če bi mi blo zanič pač neb tja hodila na kosilo, raj na kofe (al pa sok če tud kofeta ne zna skuhatuser posted image )....če bi mi pa kaj prinesla bi pa pač letel v smeti če neb on pojedu.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.1.2010 19:35:20   
Andromeda
Če se kateri smili moja tašča, ji jo posodim za 1 teden...pa bo mogoče spremenila mnenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 35
30.1.2010 10:02:16   
rija

itak.

moja tašča pa odlično kuha, samo žal preredkouser posted image

in ko pride na obisk, prinese vedno en pleh krapcev....ker jih naš sine obožuje user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 36
30.1.2010 22:03:31   
zoja10
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Če se kateri smili moja tašča, ji jo posodim za 1 teden...pa bo mogoče spremenila mnenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.1.2010 15:05:57   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Samo to bom rekla....Dobrota je sirota in vaše tašče se mi iz dneva v dan bolj smilijo (so seveda določene izjeme). Ampak glede na to, da vam pa res NIČ ne paše, kar naredi, dvomim, da so vse take hudičevke od trenutka, ko postanejo tašče.
Ali pride prehitro, ali prepozno, ali nenajavljena, prinese zanič kosilo, bog ne daj, da pride praznih rok, ker kako čokoladico bi pa res lahko prinesla.
Če vam ne pomaga pospravljat je ogenj v strehi, če ponudi pomoč, ste užaljene, ...user posted image

se čisto strinjam. moja je tudi fajn, a ko pride moja svakinja, torej njena hči, se plata popolnoma obrne. v tisteih trenutkih se mora posvetiti njej ( samska, skoraj 40 let, brez otrok ), bog ne daj, da bi takrat kdo drug pozornost imel, vse mora biti tipi topi, skratkauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.1.2010 15:15:12   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

To je res noro. Pa moj ji je že miljonkrat reku nej ne nosi kuhano. Pa mogoče k jo bom s kladvom po glavi trešla bo pa dojela al pa bom enkrat pred njo v smeti stresla.user posted image

ah, ja pozna to.
nam vedno prinese potico in štrudl pa dobro ve, da NIHČE tega ne je.user posted image  škoda truda.
pa nenapovedani obiski, tast zmerja, kleje itd.... ah ja, one big happy familyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.2.2010 14:59:27   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kliki, a imate muco al kužka doma? Ko prinese stresite njim za pojest; 
Nažalost ne.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.2.2010 15:02:01   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Kliki ... jaz ti predlagam, da ji naslednjič ko kaj takega prinese, rečeš: "Ja hvala taščica draga, da ste se na našega (sosedovega) Fifija spomnili ... mu bom koj nesla!"
Ta je pa originalna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.2.2010 15:05:31   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Samo to bom rekla....Dobrota je sirota in vaše tašče se mi iz dneva v dan bolj smilijo (so seveda določene izjeme). Ampak glede na to, da vam pa res NIČ ne paše, kar naredi, dvomim, da so vse take hudičevke od trenutka, ko postanejo tašče.
Ali pride prehitro, ali prepozno, ali nenajavljena, prinese zanič kosilo, bog ne daj, da pride praznih rok, ker kako čokoladico bi pa res lahko prinesla.
Če vam ne pomaga pospravljat je ogenj v strehi, če ponudi pomoč, ste užaljene, ...user posted image

Moja tašča je drugače kar OK. Se jo da prenašat in se ne kregava. Sam to da mi pa  kuhano hrano prnese me pa pes raz*****. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 1.2.2010 15:06:01 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.2.2010 15:09:23   
ZARA
Kliki, mogoče ti hoče povedat, da ti ne kuhaš dobro in da je bolje, če vama ona nosi vsak dan svoje mojstrovine.

Aja, drugače je moja tašča tudi super, nisem je videla že lep čas. Ni je boljše terapije kot dolgoletni odmor od taščic.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 1.2.2010 15:11:53 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.2.2010 15:12:10   
binabina
no jaz pa za čez mojo taščo nima kaj za povedat je zelo vredu pa prijazna do mene pa tudi si vse lahko poveve,... no nikoli ne reci nikoli , kako bo čez kakih 5 , 10, 15 let??? 

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.2.2010 15:14:37   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kliki, mogoče ti hoče povedat, da ti ne kuhaš dobro in da je bolje, če vama ona nosi vsak dan svoje mojstrovine.

Aja, drugače je moja tašča tudi super, nisem je videla že lep čas. Ni je boljše terapije kot dolgoletni odmor od taščic.
to pa ne ve kako kuham mojega kosila še ni jedla.user posted image
Hvala bogu da je 100km daleč da ne privleče vsak dan kaj.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.2.2010 15:23:25   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki
to pa ne ve kako kuham mojega kosila še ni jedla.user posted image

Aja, zato potem nosi s sabo. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.2.2010 15:26:58   
Kliki
 Ko prideta gremo vedno vn jest. Ampak sabo pa vedno prinese kosilo ki naj bi ga naslednji dan pojedla.
Se je že tudi zgodilo da nama je tako prinesla ko ji je moj en dan prej povedal da sva naslednji dan povabljen na kosilo. Kaj po njeno naj bi 4 dni staro jedla. Vedno skuha en dan prej ali pa mogoče še kak prej.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.2.2010 15:29:31   
majar.
vidim da se tu najbolj klepeta trenutno... imam vprašanje...

koliko znaša cca tale davčna olajšava, če imaš naprimer 650€ plače in olajšavo za celo leto?

hvala

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.2.2010 15:39:27   
Kliki
Po mojem bo boljš da odpreš svojo temo.
Ker tukaj čvekao o problemu s Taščo in kosili ki jih nosijo s seboj.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.2.2010 15:52:38   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

vidim da se tu najbolj klepeta trenutno... imam vprašanje...

koliko znaša cca tale davčna olajšava, če imaš naprimer 650€ plače in olajšavo za celo leto?

hvala

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?