kovač -> kredit in porodniška - hud problem-rabim pomoč (28.1.2010 16:15:22)
|
Vzela bom kredit za nek večji nakup. Dobila sem določena potrdila delodajalca, kar ni bil problem. Vendar sem na porodniški že pol leta, tu pa se je zataknilo, oziroma je nastal problem. Namreč oni pravijo, da niso pristojni, da bi podpisali Odstopno izjavo in upravno-izplačilno prepoved, ki jim jo je dala v podpis banka. To pa je nujno, da mi zavarovalnica ne bi zavrnila kredita. Na CSD izjave NISO podpisali, pa čeprav bi zadostoval SAMO URADNI ZAZNAMEK, da oni teh pa teh obrazcev ne podpisujejo zraven pa bi se podpisali, dali datum in žig. Naj povem, da sem zaposlena za nedoločen čas. CSD noče podpisati obrazca, ker pravijo da oni niso plačnik porodniške in da spadajo pod MDDSZ, izplačuje pa mi porodniško Ministrstvo za finance. Ti trije pa med seboj nimajo dorečeno kdo sploh lahko podpiše tako stvar.In sedaj je nastal velik problem, ker sedaj ker sem na porodniški do kredita ne morem priti. Kaj potem to pomeni, da če smo na porodniški ne moremo dobiti kredita, pa čeprav se mi bo trgal s trajnika in v končni fazi plačilo kredita ne bo noben problem.
|
|
|
|