|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
30.6.2005 21:56:42   
Meceno
Se opravičujem za napakice :ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJE
30.6.2005 21:58:41   
CIPRESA
MISLIM DRAGE MOJE DA BOM OTVORITEV NAREDILA SPET JAAAZZZZ!!!!!!

Ha,ha,ha... če le ne bo katera budilke naštimala in me mal prehitela, al pa mi bo spet internet crknu.

Ja tud jaz nme morem spat poleg vsega ta nosečniškega me še boli grlo ko 100 :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:!!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJE
30.6.2005 22:02:48   
Meceno
Čer CIPRESA :bravo::bravo::bravo:

Mene tudi vse boli, pa kaj pol:)-:)-:)-, bo enkrat nehal:zmeden::zmeden::zmeden:, pa ne bomo spale ko bodo :duda: jokale,sedaj še 9nebesa9nebesa9nebesa

No taprva iz seznama je neka Anna28, (kdo je to), pa kje je :zmeden:
Med znanimi, je pa prva naša PRAVLJICA :bravo:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJE
30.6.2005 22:07:28   
CIPRESA
Anna 28???? Pojma nimam, nikol slišala zanjo.

Jaz pa med zadnjimi....

Še ta mesec pol pa bo, mi je ravno prejle moj :love: zmasiral moje boleče noge sem bila res v 9nebesa9nebesa9nebesa, ker sva bila popoldne v gozdu in našla polno vrečo lisičk. Ja sva se kar nahodila sedaj pa malo počivava (no jaz počivam on pa me malo masira).

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JULIJE
30.6.2005 22:08:27   
Meceno
Mislim da prihaja moj :love: domov, ga slišim že na kilometre stran, tako glasen avto ima ,...
Jp je že doma :ups:
Sedaj pa bom počasi nehala, morem mu sendviče zrihtat ( pač nekaj za njegovo linijo ) :)-:)- )

Lp Meceno

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JULIJE
30.6.2005 22:11:06   
LONA13
Blagor se teb cipresa, jest sm pa čist sama doma. Moj :love: je šu na pivo, upam da me ne bo kej zagrabil, če ne bo fant pred vrati porodnišnce ostal. K da ne more ta tden še počakat, pol bo mel pa itak tri dni cajta da se ga fajn izžurera. :hudicek::hudicek:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   JULIJE
30.6.2005 22:11:57   
LONA13
Mal sem se mogla potožit / sm besna k :hudicek:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   JULIJE
30.6.2005 22:12:24   
Meceno
Moj pa komaj tu pa tam mene zmasira, sej kje ima pa čas ko pride iz službe takoooo pozno, sicer zdaj je bil pri prijatlu na :kava: in čiku ( doma ne sme :bravo: )

Si pa pridna CIPRESA, ko tako hodkaš naokoli :bravo::bravo::bravo:

Lahko nočko julije, se tipkamo jutri :bravo::bravo:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   JULIJE
30.6.2005 22:20:05   
PBJ
Jaz sem ravnokar pojedla dve breskvici, pa na noge sem si dala ledene obkladke...groooozno mi zatekajo, Upam, da bom jutri lahko še kakšne čevlje obula za k zdravniku...:ups::ups:

Lepo nočko vsem skupaj...:zaspan::)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   JULIJE
30.6.2005 22:26:06   
Meceno
LONA,... se je men zdelo da ti tudi nimaš :love: doma, vrjamem ti da si jezna, ma sej bo ,...Bi rožice ?.....NA:rozica::rozica::rozica::rozica:
Moj pa med tednom ne hodi rad po gostilnah, saj itak gre na :kava: med skužbo čez dan ( namesto malice ), drugače gre pa rad ob sobotah, sva včasih skupaj hodila non stop, sedaj pa samo še zunaj pred kafičem oz ob :kava:
Pivo pa niti ne mara :bravo::bravo::bravo:, se boji da bi imel takšen bauhi ko jaz :)-:)-:)-

Sedaj sva pa vsak za svojim računalnikom :ups: on na prenosnim, jaz pa tu :)-:)-:)-
Pol pa grem svoje maile gledat pa dobim cel kup njegovi z naslovnico LAČEN, LAČEN ,...:)-:)-:)-
pa A SI SPET NA RR , CARTAL BI SE itd

Ne vem kaj mi je, ampak jaz bi kar nekaj pisala, pa pisala,
SEM ZBOLELA VAM PRAVIM :zmeden2:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   JULIJE
30.6.2005 22:26:13   
CIPRESA
PBJ a ti maš tudi jutri zdravnika jaz tudi mal do 10h me je že danes kar mal groza, tko ko zmeri kaj bo a bo vse v redu a bo kej spet narobe .....

Men pa pol zvečer ko jih dam mal višje nič več ne zatekajo sam kadar pri miru stojim dolg časa al pa ko sedim z nogami dol. Jaz imam pa samo še ene natikače na katere zaenkrat lahko še računam pa me ne zanima al je dež al pa sonce edine so ki jih še lahko nosim in te vedno obujem.

Nočko

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   JULIJE
30.6.2005 22:27:56   
CIPRESA
Ja Lona mal bod stroga z njim zdaj pa res ne sme kar okrog hodit kaj pa če te prime, pa te pol ne mine?????

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   JULIJE
30.6.2005 22:36:23   
PBJ
Ja CIPRESA, jaz imam tudi pregled.:bravo::zmeden2: Samo ti boš prej "rešena" jaz ga imam šele ob pol dvanajstih.

Pa saj se ne morem že enkrat dol z RR, to je že odvisnost;);). Moj :love: je tudi že prišel pogledat, kaj me je "zalimalo" na stol.....

Zdaj pa zares, jaz se grem umit in spat:kuza::zaspan:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   JULIJE
30.6.2005 22:40:12   
Meceno
Upam LONA da se vsaj javi ko ga pokličeš ( če je zunaj ) MOJEGA SEM NATRINIRALA :)-:)-:)-
Sicer pa, saj obstajajo rešilci, jaz bom mislim da kar vseeno poklicala pomoč, ima moj bolj športen avto in se vsaka lukna konkretno čuti, že če je na cesti razpoka :(

Jp ,...TOTALNO NEPRAKTIČEN AVTO !!!!

:zaspan::zaspan::zaspan: Sedaj pa se mi žeee spančka ,... grem ,...

Kolikokrat sem že to napisala :)-:)-

Lahko noč

Meceno

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   JULIJE
30.6.2005 22:42:04   
Meceno
LAHKO NOČ :)-:)-:)-

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   JULIJE
30.6.2005 23:32:00   
Marjana-5
no, da se zdaj še jaz javim - julijka, ko ste šle že vse spat, mene pa še ni zagrabil spanec. se pa spravljam pod tuš - se bom kar v banjo vsedla, da si malo noge pohladim, ker so že vse "nervozne" in bi kar nekaj plesale. če je še kera pokonci, naj se javi, drugače pa lepo spančkajte in se jutri javite na raport.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?