RAB - LOPAR (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

kinm -> RAB - LOPAR (28.1.2010 13:25:08)

Ima kdo kake izkušnje s hoteli v Hotelskem naselju San Marino, v Loparju?
Tja nas vleče predvsem zaradi mivkaste plaže, ker imamo majhne otroke.
Hvala za kakršnekoli info!

2.2. -> RE: RAB - LOPAR (29.1.2010 6:35:04)

bili še ko nisem imela otroka. in smo rekli ko bova imate otroka da gremo tha-no nismo še šle. vendar smo bili res zelo zadovoljni z hotelom in z restavracijo kot z plažo. edino takrat sva hotela še malo bolj se zabavat pa tega tam ni bilo.res je namenjeno samo za družine oz. za tiste ki hočejo mir.

viroza -> RE: RAB - LOPAR (29.1.2010 6:41:31)

Mi hodimo v Lopar že pet let-privat k enmu kamničanu in je ZAKON.Mivka juteanja telovadba tobogani še in še

2.2. -> RE: RAB - LOPAR (29.1.2010 7:37:04)

jaz bi tudi rada našla kakšne privat app. mi lahko posreduješ?
kakšne so kaj cene app v loparju, včasih so bili app izmed cenejših tam

veronikab -> RE: RAB - LOPAR (29.1.2010 7:42:46)

Tudi jaz bi lepo prosila za kontakt od kakšnega privat apartmaja.[sm=smiley1.gif]
Hvala!

*bubi* -> RE: RAB - LOPAR (3.2.2010 14:51:41)

Mi smo lani bili v app Mirakul. Res da smo imeli zelo majhen app, tudi oprema je bolj skromna, ampak smo bili zadovoljni.

marta82 -> RE: RAB - LOPAR (3.2.2010 15:27:15)

Viroza lahko kakšen kontakt pa po možnosti še kakšno fotko? Lahko na mail: alma.cas@siol.net

Tudi za druge kontakte in priporočila se priporočam - lokacija nam ni tako pomembna, važno da jae app blizu plaže primerne za otroke in da ima teraso.[sm=smiley1.gif] Aja pa da je v bližini kakšno mesto za večerni sprehod in sladoled oz. da se da it kaj pojest.

2srcka -> RE: RAB - LOPAR (1.3.2010 12:26:53)

Tudi jaz bi prosila za kakšne kontakte lastnikov apartmajev na Rabu....

veronikab -> RE: RAB - LOPAR (1.3.2010 12:44:23)

Tudi jaz.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

*bubi* -> RE: RAB - LOPAR (1.3.2010 18:32:09)

No, mi smo bili TUKAJ. Imeli smo garsonjero, ki je sicer za 2 osebi (not smo bili pa štirje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Letos smo hoteli z ločeno sobo, pa je že oddano. Imajo pa fraj še večje app, z dvema sobama. Za več info in kako fotko pa lahko na ZS.

Stran: [1]