na zacetku poti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ursi -> na zacetku poti (30.6.2005 20:09:33)

Najprej lep pozdrav vsem klepetalkam na tem forumu. Sem nova med vami in na zacetku nosecniske poti.:nosecka: No, ce bi steli od prvega dne zadnje menstruacije, potem sem v 7 tednu. Tako vesela sem bila, ko se je test pravilno obarval in prekrizal, sedaj pa tolk trpim. Zelo mi je slabo, vse kar pojem tudi izbruham. :zmeden:Naslednji teden imam prvi pregled pri ginekologu. Kaj naj naredim, da mi bo vsaj malo bolje? Razen ce nic ne jem, gre vse iz mene. Nc kaj lepa nosecnost za zacetek, v kateri bi lahko uzivala. Koliko casa bo to trajalo?:(

baguSka -> na zacetku poti (30.6.2005 20:10:57)

ursi mogoče boš več izvedela na forumu prvič noseča :zmeden2:

Ezi -> na zacetku poti (30.6.2005 20:43:52)

Ursi, sej bo!
Tudi to mine, mislim, da naj bi to obdobje trajalo nekje 3 mesece, ampak ... pri vsaki nosečnosti je lahko drugače ... meni pomaga, če pojem kakšen košček kruha ali kaj podobnega ...

Čestitke in čim lepšo nosečnost ti želim!

Lp, Ezi

Jančika_ -> na zacetku poti (30.6.2005 21:22:53)

Ezi, matr, kje jaz živim:ups:. Sploh nisem vedela, da si noseča:ups:. Ja čestitam:bravo:!

Anonimen -> na zacetku poti (30.6.2005 21:33:13)

Edina stvar, ki mi je res pomagala in ne samo omilila težave, so bile homeopatske tablete sepia officinalis, za katere sem povedala tudi nekaterim drugim in baje so pomagale tudi njim. Moja slabost je bila tako huda, da dobesedno hrane niti videti nisem smela, ker mi je vse tako obupno smrdelo. Bruhala pa sem itak od jutra do jutra!
Če imaš možnost, jih lahko dobiš v homeopatskih lekarnah v Italiji, stanejo pa okoli 10 eurov.

Anonimen -> na zacetku poti (30.6.2005 22:05:14)

Za prepečenec sem brala, da pomaga.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.6.2005 23:42:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> na zacetku poti (1.7.2005 0:12:14)

Jančika, tut jst ne:ups:

Bravoooooo Ezi!:bravo:

nana 27 -> na zacetku poti (1.7.2005 10:07:32)

ingverjevi bonboni

Stran: [1]