jana84 -> RE: Oktobrke 2010 (27.3.2010 9:02:10)
|
Ojla. Da vas na hitrco pozdravim in sporočim spremembe. Včeraj popoldan sem malo zakrvavela in posledično tud takoj letela v bolnišnico na pregled. HB je z našim dojenčkom vse v redu, srček še vedno bije, velik je že 22mm. Tud posteljica se nič ne lušči tako da je vse v redu. Edin kar je, je da imam posteljico oziroma zametek posteljice zelo nizko in zaradi tega tudi tale majhna krvavitev. Je dežurni ginekolog (tako mimo grede, skoraj vedno ko imam opravka z ginekologi v bolnišnici naletim na njega in je res fajn - predstojnik ginekologije in porodnišnice, tud pr mojem prvem porodu je bil zraven) rekel da naj lepo počivam in grem v torek na pregled k svoji G, da še ona lepo pogleda. Tako da zdaj je pr meni strogo počivanje! Ta mali je zdej v varstvu pr moji mami, ker moža dopoldan ni, pol pa pr njemu. Jaz počivam in več al manj prakticiram LEVI BOK!!! Se sliši smešno ko nam G rečejo, da naj ležimo na levem boku, sam ne boste verjele, da mene manj boli trebuh če ležim na levem boku, čim sem se ponoči dala na desnega me je trebuh začel bolet...Kdo bi vedel. No, drugače pa me ni nič trebuh bolel al kaj podobnega...Sam ko sem šla na stranišče sem na vložku opazila svetlo krvav izcedek in takoj poklicala moža, je pršu prej iz službe, pa sva letela po ta malga v vrtec in ga peljala k tašči v varstvo, potem še po napotnico v ZD - hvala bogu da je moja osebna zdravnica (beri moja mami) delala popoldan, da mi je kar ona napotnico napisala. In pol sva letela v bolnišnico...Tolk mi je srce razbijalo, po glavi so se mi odvijali razno razni scenariji, da bo spet šlo vse po gobe in ne vem še kaj. Celo pot sem molila k bogecu, da naj pomaga našemu dojenčku...In zgleda da je pomagalo! No, zdaj pa grem nazaj kavč gulit! Se bom vsaj učila, če moram že ležat!!!
|
|
|
|