|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
18.3.2010 12:22:35   
caroline1
Joj ne bit nesrečna zarad tega. Postavi se v drugo pozicijo in premisli, kolk bi blo njim hudo, ko bi jim povedala, pa te ne bi zaposlili. Niti malo. Jutri bi že vsi pozabili, da si sploh bila kdaj tam!!! user posted image . Verjamem, da ti je malčk na bad, ampak ti ni treba biti. Sej če samo mičkeno gledaš dnevna poročila, boš vidla, kako se delodajalci izživljajo nad delavci in to čist brez zrna slabe vesti!!! Verjamem, da bi tudi jaz v tvoji situaciji komplicirala...ampak res ti ni treba!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 726
18.3.2010 13:38:41   
majabar
Ne počuti se slabo zaradi službe, tokrat misli nase!

Naj poročam o svojem pregledu. Najina pikica je velika 1,4cm in ustreza velikosti za PDP 2.11.2010, kot sem si izračunala sama. Najprej sem si izračunala 31.10., zato sem se tudi prijavila med oktobrke, a tist izračun ni upošteval, da je dolžina mjega ciklusa 32 dni in ne 28.
Sem bila zelo nervozna nekaj minut preg pregledom in ko sem se ulegla na mizo. Takoj ga je našel in srček mu veselo bije. Prav nasmeh sem dobila na obraz, ko sem to zagledala . Prosila sem tudi za slikico. Za naslednji pregled me je naročil skupaj z nuhalno svetlino 14.4., na moj rojstni dan:) in sem rekla, da z veseljem pridem.
user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 727
18.3.2010 13:42:32   
luna_25
Oj! Evo smo prišli iz pregleda in je vse okuser posted image user posted image user posted image . Mali je velik 1,6 cm...tako da komaj čakam na naslednji pregled oz prej imam še nuhalno in sicer 21.4....še cel mesec bo treba čakatuser posted image . No naslednji pregled je pa 13.5...no pa samo da bo vse vredu bomo že počakali. Je pa fajn k mi je delala navadni ultrazvok in ni blo trba vaginalnega k se je že vse lepo videlo.
Slabo mi je še vedno malo, mi je kar bolniško dala pol bom pa vidla ko bo bolš bom šla pa delat.
Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 728
18.3.2010 16:00:26   
kodrana
hej hej.
čestitam za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image .

meni je se sreča nasmehnila. namreč danes sem prejela še en klic, in sicer da je zavod končno odobril moje pripravništvo in da lahko pridem delat v bolnicouser posted image . tako da bom šla kar k njim, ker bom imela manj slabe vesti.. je velika ustavnova in me bodo lažje pogrešiliuser posted image .

jst mam pregled naslednji tedn in komaj čakam.. pol se pa naročim še na nuhalno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 729
18.3.2010 17:58:37   
caroline1
Super. Vesela za tebe!!! Kar veselo na delo user posted image .

Drgač sem pa tudi jaz s pregleda. Mali raste, po UZ naj bi bil starejši kot jaz mislim. Jaz sem pa tudi ok in grem veselo na delo user posted image . Naslednji pregled imam pa 8.4. Se bo treba kmalu naročit na nuhalno. Res sem ful ful vesela....

Lep večer vsem

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 730
18.3.2010 19:31:28   
pixieM
Dober večer!

Torej danes sem imela pregled in sem vsa vesela...zdaj pa - roza izcedek!!! Mislite da je to zaradi brisa in vaginalnega UZ?! Ker tokrat enostavno nočem paničarit! Bentiš, tale nosečnost me bo pa pihično zdelala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 731
18.3.2010 19:37:38   
caroline1
Oj.

Jaz mislim, da je kar možno od pregleda. Jaz sem pri prejšnji ginekologinji rahlo krvavela dva dni vsakič, ko mi je vzela bris....odvisno kak so grobi po moje...ne se skrbet!!!!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 732
18.3.2010 20:13:43   
anju
user posted image kodrana user posted image
in še ti se ob tem dobro počutiš, kar je najpomembnejšeuser posted image

js mam vse slabši občutek, da bi mi maja podaljšali. bi res mogla kaka 2m prej zanosit, pa sem mojmu rekla, da počakava do novega leta, če bojo razmere kej boljš, v smislu, če se splača čakat pog. za nedoločen čas...

za popravilo avta sem odštela - prevečuser posted image
zgleda, da ni moj dan danes... plača zaradi februarskih bolniških tud švoh...

srečke tiste, ki ste danes videle svoje pikice!

Neposredna povezava do sporočila: 733
18.3.2010 20:23:22   
Urshy78
evo mene s pregleda. vse ok, plodek raste, user posted image pridno tikataka. veliki smo 17 mm. jutri se pa naročim na NS.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 734
18.3.2010 22:17:20   
nova.mami.81
pozdravljene vse skupaj!!
se vam lahko pridružim še jaz? user posted image
danes sem opravila 1. pregled in je vse ok! jupiiii user posted image user posted image user posted image
smo v 9.tednu, in sem 1. noseča!!! če bo vse ok je PDP 20.10.2010!!!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 735
19.3.2010 7:42:59   
Pikab84
Dobro jutro!

No midva sva bila včeraj na NS in je vse ok! Sva slišala srčka kako bije...mi je pa naredila vaginalni UZ, ker se preko trebuha ni dobro videlo...potem je bilo pa veliko boljše videt, sva vprašala za spol pa je rekla da še ne vidi...bomo še mal počakaliuser posted image .V glavnem je rekla, da je vse tako kot mora bit, pikica ustreza 11t3d in je velika 47,5mm. No pa naredila nama je še 3 slikce, tako da sva šla vesela domov! 

(odgovor članu nova.mami.81)
Neposredna povezava do sporočila: 736
19.3.2010 7:53:07   
Urshy78
jutro. NS imam 15.4.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 737
19.3.2010 9:46:34   
nika1
no pa je pregled za mano, dobro je to res super , da je pikica ENA SAMA, ta pikica pridno raste je velikca 19 mm, torej sem kao noseča dobrih 8.tednov
no zdaj pa slaba novica - ta gest. vrečka, ki je prazna se še vedno ni umaknila, razgradila in zdaj obstaja verjetnost , da lahko pride do krvavitve in krčev maternice
poslednično s tem pa bo ogrožena naša zdrava pikicauser posted image
tako, da nažalost ne morem še uživati v nosečnosti, mi je pa čedalje huje, ker
ne moreš kar odmisliti dejstva, da sem noseča , sej vem, da moram biti optimistična
samo sem pa žalostna, ker ni vse tako kot bi moralo biti...

lep sončen dan vsem oktobrkam...  

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.3.2010 9:54:02   
S*
nika jaz sem popolnoma na istem kot ti, poleg zdrave pikice imam še prazno vrečko in čakam da se sčisti oz. resorbira. Zakrvavela sem v 7 tednu in takrat mi je ginekologinja ugotovila, da je to od prazne vrečke. Ko sem imela čez dober teden kontrolo, je bila vrečka že precej manjša, vendar še vedno prisotna. Ker od takrat nisem več krvavela, mi je ginekologinja rekla, da kaže, da se bo vrečka absorirala v maternici. Drugače pa veliko pčivam in to je vse, kar v tem primeru lahko narediš.
Upam, da se bo za obe srečno končalo.

Drugače pa vidim, da nas je večina že imela prvi pregled in srčki pridno bijejo user posted image   user posted image   user posted image !

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 739
19.3.2010 10:08:11   
nika1
S* - ja vidim, da sva v isti situaciji, ma jaz nisem še nič krvavela, samo čakam kaj bo...
kaj pa ti je ginekologinja kaj rekla, je tko optimistična, da se to ponavadi dobro konča ali ne?
meni res ni fajn, z vsakim tednom več nosečnosti je težje, če pride do splava...
ma upajmo, da bo vse ok a ne?
jaz imam pregled točno čez dva tedna, kdaj pa ti ?

lp 

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 740
19.3.2010 10:13:40   
Himba
Pozdravljene!

Jaz se žal poslavljam.
V sredo zvečer sem začela krvaveti, na urgenci na plodu niso vec zaznali utripa.
Enako so mi še vceraj zjutraj 2x potrdili v KC.
Včeraj sem bila na čiščenju in tako se je moja nosečnost v 11. tednu končala.
Travme, ki sva jih z možem dozivljala ti ne bom opisovala, je hudo ampak pozitivno gledava naprej.

Želim vam, da nosečnost pripeljete do konca brez težav.
Pobožajte svoje trebuscke.

Lp Himba

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
19.3.2010 10:17:31   
nika1
Himba
ja teške so take izgube, tudi sama sem imela spontani ss v 8.tednu, zato
vsaj približno vem, kako to je hudo..
seveda ti želim , da se kmalu spet podaš v boj za novim pluskom...
pri meni se je druga nosečnost lepo  končala, danes imamo doma eno luštno 5 letnico...   

(odgovor članu Himba)
Neposredna povezava do sporočila: 742
19.3.2010 10:19:28   
smarnca
zdravo vsem, tudi mi smo bili včeraj na NS in je blo vse ok. mali je velik 57mm, noseča pa sem 12t in 2 dni. tako, da mi je ginekologinja dala nov PDP 28.9. bomo vidli kdaj dejansko bo, saj je prvi otročiček pohitel za en teden. tudi mi smo slišal biti srček, vidlo se pa ni kaj bo, sej hvala bogu ker jst itak nebi rada vedla kaj bo.
lep sončen pozdrav vsem sonosečkam, midva z malim greva mal na sončka k je tko lepo vreme.

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
19.3.2010 10:53:20   
S*
Himba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 744
19.3.2010 10:57:27   
Urshy78
Himba, žal mi je, si sploh ne morem predstavljati kako težko ti mora biti. drži se user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
19.3.2010 10:57:30   
tinaaleks
Himba! user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi od mene!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 746
19.3.2010 11:15:33   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

Dober večer!

Torej danes sem imela pregled in sem vsa vesela...zdaj pa - roza izcedek!!! Mislite da je to zaradi brisa in vaginalnega UZ?! Ker tokrat enostavno nočem paničarit! Bentiš, tale nosečnost me bo pa pihično zdelala user posted image .

ja, čist možno je, da krvaviš od brisa in pregleda, kajti v nosečnosti je maternični vrat bolj prekrvavljen in tako bolj občutljiv. tako da brez panike!

IZVIRNO SPOROČILO: Himba

Pozdravljene!

Jaz se žal poslavljam.
V sredo zvečer sem začela krvaveti, na urgenci na plodu niso vec zaznali utripa.
Enako so mi še vceraj zjutraj 2x potrdili v KC.
Včeraj sem bila na čiščenju in tako se je moja nosečnost v 11. tednu končala.
Travme, ki sva jih z možem dozivljala ti ne bom opisovala, je hudo ampak pozitivno gledava naprej.

Želim vam, da nosečnost pripeljete do konca brez težav.
Pobožajte svoje trebuscke.

Lp Himba

natanko vem, kako se počutiš. tako se je končala moja prva nosečnost.. user posted image user posted image user posted image user posted image . čimprejšnje okrevanje in novih moči za nove boje. drži se!

vsem ostalim user posted image za dobre rezultate na ns in za uspešno opravljene preglede. mene čaka v torek.

danes greva s Taro še do njene pediatrinje, ki je istočasno še moja osebna in bom izvedela, kaj in kako glede moje službe in zdravniškega pregleda-če bi ble lahko kake komplikacije.

lep sončen dan vsem.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 747
19.3.2010 11:21:54   
filisa
Himba - sem ostala čisto brez besed....Še od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 748
19.3.2010 14:40:01   
smarnca
Himba, user posted image user posted image , pa z pozitivno energijo naprej, da se čimprej pokaže plusek.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 749
19.3.2010 17:55:29   
anju
tudi meni je hudo Himbauser posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......