jana84 -> RE: Oktobrke 2010 (17.3.2010 13:10:08)
|
kodrana, res ti ne znam nič svetovat, ker nisem v niti približno podobni situaciji...Sm namreč še študentka, absolventa vlečem zdaj že 3.leto, in upam, da ga bom še eno do dve mogoče (zarad rizične nosečnosti in rojstva otroka). Drugače pa punce vse čestitke za lepe novice s pregeldov, nuhalne svetline. Naš pikec je danes malo boljši, vročine nima (no vsaj do zdej ne, zdaj spi, bomo vidli kaj bo ko se zbudi), pa tud bruhal ni nič, ne ponoči ne danes, tak oda upam da je je šlo najhujše mimo... Z mano je kar fajn, sicer pa je itak dopoldan vedno boljš kot popoldan. Ne vem mogoče pridem popoldan že malo preveč zmatrana in vsega čez glavo...Si bom danes malo oddahnila, ker damo tamalga moji mami v varstvo, midva z možem jo pa mahneva v trgovino in k tašči na rojstni dan... Za [sm=nosecka.gif] zaenkrat ve samo moja mami in moja prijateljica. Mojmu tatu bom verjetno povedala po naslednjem pregelu, to bo ko bom noseča dobrih 10.tednov. Sem imela v prejšnji nosečnosti slabo izkušnjo ko sem šla na čiščenje ko sem bla noseča 9tednov in sem si do takrat mislila, da je pa ja vse v redu...pa ni bilo in pol vsem povedat da se je slabo končalo...Ne, ne, bom raje mal kasnej. Tako, zdaj pa moram počasi zaključit blebetanje ker se naš pikec nekaj zbuja...papa
|
|
|
|