abc100 -> RE: poskušam biti strpna, ampak... (28.1.2010 12:32:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppa Jz pa ne štekam takih ljudi. Po eni strani pravijo: Sem moški ujet v žensko telo. Vi ne veste kako trpim, kako je to v nasprotju z mojim bistvom. In potem se odločijo oblačit po moško, jesti hormone, odstranit joške, ... In voila... kr en dan ugtovi ta ženska (wanna be moški), da ja da je pa kul ker je ženska, ker lahko rodi. Ok? Kaj si zdaj? Moški al ženska? Al si marsovc mater? To za mene ni zrela osebnost, ki bi bila sposobna vzgajat otroke. Pa ljubezen gor in dol. Bodi al muško al žensko, ne pa kr neki vmes, ko še sam ne veš kaj si. Ajd, nekak razumem tiste, ki so se dali čisto "preformirati", hormoni, operacije, umetno "one"... Ok, fajn zate, če se tako bolje počutiš. Ne pa tole - ne tič, ne miš. Mislite, da vsi tisti zaužiti hormoni, ki jih je jemala ta ženska-moški nič ne vplivajo na otroka? kakor sem jaz razumela, zaradi financ ni imel vseh operacij. Jaz pa razumem, da je pri njima prišla želja po otroku in če ima eden od njiju še možnost zanositi, ker ima ženske organe, pa hvala bogu.
|
|
|
|