cebelica81 -> RE: Prvič noseča (28.1.2010 0:00:55)
|
Patty81, čestitke za nosečnost. Tudi sama sem prvič noseča in se mi zdi ta tema dobra ideja. Mi imamo rok 7.8., tako da smo dober mesec pred vami. Sama že sodelujem v temi Avgustovke2010, ker smo v istem času v podobnem obdobju in se nam pogostokrat pojavijo podobna vprašanja, težave,... Vsi znaki, ki jih opisuješ, so normalni za nosečnost. Sama sem že šla čez vse to, in moram reči, da gredo zadnje tedne stvari na bolje - ni mi več slabo, prsi so že približno znosne (čeprav še vedno precej bolijo, pa itak so gromozanske), pa tudi utrujena nisem več tako. Najbolj vesela pa sem, da so se nehale prebavne motnje. Nekaj časa je bilo tako grozno, da nisem več vedela, kaj naj dam vase, da bo bolje. Najbolj je pomagal donat in suhe slive. Zadnje čase me dostikrat špika v spodnjem predelu trebuha - pravijo, da zato, ker se maternica širi. Midva sva sedaj povedala že vsem. Sem v 13. tednu, torej iz najbolj kritičnega obdobja. Tako sem ta teden povedala še sodelavcem v službi. Sicer pa sva bila s starši precej hitra (še pred prvim pregledom) na ostale pa sva počakala do prvega pregleda, potem pa sva povedala še drugim. Sedaj ni več skrivnost;) Želim ti čim bolj prijetno in mirno nosečnost in si še kaj pišemo.
|
|
|
|