Raho -> RE: OK - kako? (28.1.2010 17:02:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho Any sugestion? Pojdi k zdravniku. Pa kako se lahko kar malo mažete z raznimi pripomočki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] To meni tudi kar lase dvigne pokonci! Babe si kar nekaj svetujejo zdravila, sposojajo tablete... Punce, take nasvete se upošteva pri depiliranju in mazanju opeklin, ne pa pri resnih stvareh. Moja stara mama zmeraj mešetari s sosedo z zdravili... za depresijo, za angino, za afte... Po mojem kar malo mešano jemlje, pa je. Ma kdo pa je napisal, da sem si z nekom izmenjala zdravila? In da sem se mazala z raznimi pripomočki. Chloranphenicol je enako antibiotično mazilo kot Tobrex (ki sem ga na koncu dobila pri zdravnici), le z manjšo vsebnostjo in zato, ker je ječmenček izjemno trdovraten, najverjetneje preblag. Nekaj malega pojma o tovrstnih zadevah imam, če pa se moram še dodatno prepričati, pa pokličem prijatlejico, ki je farmacevtka. Je pa pač res, da za vsak kihec in vsako oteklinico ne letim na vrat na nos k zdravniku.
|
|
|
|