|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Digi TV
27.1.2010 19:20:38   
FLASK_A
Najin LCD sprejemnik je precej nov, ima možnost digitalnega sprejema. Zato ga je tehnik že preklopil na digitalen kanal.

Slika je fenomenalna, ampak nikakor ne moreva nastavit programov v željeno zaporedje. Tehnik je povedal da je vrstni red fiksen- razen če ima TV možnost za shranjevanje programov. No, najin nima tako da si bova morala zdaj zapisat številke kje je kateri programuser posted image
Tudi če dobiva ono 'škatlo', bo isto.

Malo povprašajte prodajalce o tem ko kupujete nove LCD sprejemnike, če se vam zdi to pomembno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Digi TV
27.1.2010 21:36:45   
lukec
Enako! Zraven sem dobila živčni zlom: zvečer nastavila programe, zjutraj spet vse premešano in tako kakšne 4 dni, potem sem obupala. Pa je televizor nov in ne najcenejši ... mah, se bomo že navadili.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2010 7:39:59   
bučkabb
jaz nisem strokovnjak na tem področju, ampak poznam rtv serviserje in sem zadnič ujela pogovor o tem, pa so se pogovarjal da se da nastavit sam morajo to naredit v tehničnih nastavitvah ne da pa se ročno, se mi zdi da so tak nekak rekl.
šlo se je pa za Philipsovo ker si je en pooblaščeni serviser naredo na računalniku datoteko in pol sam vprogramira v nov televizor in je stvar rešena.

pet vprašat najbližjega rtv serviserja mogoče ti bo pa lahko kako pomagal

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2010 7:42:01   
aluš
FLASKA!!
eEno vprašanje za vmes. Kako to misliš, da ga je tehnik preklopil na dgitalni program. A mora to kdo priti naredit. Sprašujem zato, ker smo nedavno nazaj kupili nov LCD, pa nam ne kaže ne vem kako supr (prej ko smo imeli skart kabel je bilo porazno, potem smo dali hdmi kabel, je boljše). In če bi digi pomagal, da bi bilo še bolje, takoj preklopimo.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2010 8:31:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: aluš
FLASKA!!
Eno vprašanje za vmes. Kako to misliš, da ga je tehnik preklopil na dgitalni program. A mora to kdo priti naredit. Sprašujem zato, ker smo nedavno nazaj kupili nov LCD, pa nam ne kaže ne vem kako supr (prej ko smo imeli skart kabel je bilo porazno, potem smo dali hdmi kabel, je boljše). In če bi digi pomagal, da bi bilo še bolje, takoj preklopimo.

Ravno internet nama je rihtal in je pač preklopil še TV. Ne vem, najbrž bo potem vse avtomatsko konec leta.
Niti ne vem kaj je naredil- je bil mož takrat doma... Mogoče pokliči svojega operaterja in vprašaj?

Bučkabb, sva ga vprašala in je rekel da je tako v centrali- kakor se program najde, tam ostane.user posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2010 8:34:58   
Anonimen
se imaš internetni tv ali kabelsko, nimas na tv-ju kaj nastavljat.
vse programe imas na 1 kanalu.(npr. AV ali 0)
in programe stelas na vmesniku od internetnega ponudnika.

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 28.1.2010 8:35:24 >

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2010 9:08:25   
FLASK_A
Kjuti miška- programov ne moremo naštelat pa če se na glavo postavimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2010 9:58:15   
pridna_janja
jaz ne bi kupovala tv tam ko mi nee znajo nič razlozit ali pa da ne pridejo na dom naštelat.Velike trgovine prodajajo tv celo rabljene ker so laufale na polici več kot mesec in ko prideš domou niti neznamo naštelat in je treba spet plačat da pride kdo naštelat user posted image

Pred novo leto so prodajali take tv pa so rekli da imajo notri DVB-T in nekatere niso imeli.Res mirkajte kje kupujete LCD in vprašate kje je garancijski servis in če ma vse DVB-T,MPEG2,MPEG4 ker velke trgovine jim je cilj prodat in druga jih ne zanima preverjeno!

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2010 8:32:20   
bučkabb
no to ko sem vam prej omenila je bilo pri enih mojih sorodnikih, ki so kupl Philipsov LCD in imajo kablski prikluček in je pol serviser programiro, tak da majo lepo povrsti zložene programe najprej vse slovenske po vrsti nato pa tuje, tak da se da. morejo bit pa pravi serviserji, ki se na to dober spoznajo.

je pa to nova zadeva in trgovci v trgovinah nimajo pojma kako in kaj, tak da tam ne boste dobil tapravih informacij oni pač govorijo tak kot jim drugi rečejo in tak da seveda prodajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2010 8:48:19   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

no to ko sem vam prej omenila je bilo pri enih mojih sorodnikih, ki so kupl Philipsov LCD in imajo kablski prikluček in je pol serviser programiro, tak da majo lepo povrsti zložene programe najprej vse slovenske po vrsti nato pa tuje, tak da se da. morejo bit pa pravi serviserji, ki se na to dober spoznajo.

je pa to nova zadeva in trgovci v trgovinah nimajo pojma kako in kaj, tak da tam ne boste dobil tapravih informacij oni pač govorijo tak kot jim drugi rečejo in tak da seveda prodajo.

točno tako kot si napisala.Fajn je kupovat tv tam ko tudi lahko ti pridejo na dom naštelat vse kanale ne pa v velike trgovine ko se jim gre samo za prodajo in cisto nič drugega ne znajo

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2010 11:23:09   
bučkabb
no sem preverila kako je na stvari tako da pri LCD 100 % gre pri philipsu, pri LG pa se ne da programirat, za ostale znamke pa ni siguren ampak za enkrat ima informacijo da se ne da nastavit samo pri LG-jevih LCD-jih

tako da pripomba je bila itak če nimaš philipsa nimaš TVuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2010 14:54:49   
FLASK_A
no sem preverila kako je na stvari tako da pri LCD 100 % gre pri philipsu, pri LG pa se ne da programirat, za ostale znamke pa ni siguren ampak za enkrat ima informacijo da se ne da nastavit samo pri LG-jevih LCD-jih
tako da pripomba je bila itak če nimaš philipsa nimaš TVuser posted image user posted image user posted image

joooooj pa ravno med philipsom in LGjem sva izbiralauser posted image In itak sva LGja izbralauser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2010 9:20:34   
RoZala

Moja mami je kupila prejšnji mesec nov LG tv, ki ima notri vgrajen tisti vmesnik (al ka je že) in programi se dajo normalno nastavit, še jaz sem ji ih.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2010 20:01:35   
FLASK_A
OMG, uspelo.user posted image Je bilo pa treba konkretno spremeniti nastavitve v TVju- sama se tega ne bi spomnila. Hvala prijaznemu prodajalcu iz Big Bangauser posted image

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.