baguSka -> RE: jack russell terier (18.3.2010 9:44:14)
|
Ja lulanje je kar trdoziva zadeva... nas malcek je lulat po stanovanju do 5.ga meseca! Ampak pri nas je bil problem, ker smo bli takrat v 9.nadstropju in predno smo ga popokali v dvigalo in dol, se je lahko ze 5x polulu vmes... No, pa sem ga navadla najprej na casopis papir... jaz sem po celem balkonu razporstla casopis in vedno ko sem vidla da ga tisci lulat oz mu je ze zacelo uhajat, sem ga hitro ustavila in kregala z NE in ga hitro odnesla na casopis papir... cisto na zacetku se spomnem celo, da sem tisto lulanje popivnala in odnesla na balkon, da je tam ''disalo'' po njegovem lulanju in nekajkrat sem nardila tako in je potem hitro pokapiral, da mora lulat izrecno na casopis papir, ki je na balkonu. Samo vztrajni morate bit!! Scasoma (ko se je ze 100% navadu) sem casopis na balkonu vedno bolj ozala... in na koncu sem pustila le se en casopis in vedno je sel lulat nanj. :-) In ko je ze neki casa lulal na ta casopis, sem ga pocasi zacela navajat, da gremo lulat ven.... Je bil pa tud ze dovolj star takrat in sem vedla da mu ne bo kar tako vec uhajalo, kot se to dogaja mladickom. Takoj ko sem namrec opazila da siba proti balkonu, sem ga popokala v narocje in sibala ven na travo, kjer se je seveda polulat takoj. In tako vedno veckrat in je dojel. :-) Seveda pac morate vzet v zakup, da se bo se vedno kdaj polulala doma... se bo ze navadila s casoma - nic bat! Eni prej, drugi kasneje... Za mojga so tud govorili da je ze ornk star, pa se vedno doma lula, ampak pri nas drugace pac ni slo. Casopis sem pa tud redno menjavala, tako da ni blo problema.[sm=smiley1.gif] Vso sreco! In cimvec crkljanja!![sm=kuza.gif]
|
|
|
|