Jezna kot hudiček (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

gamini -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 17:08:21)

Z najmlajšo pikico sva imeli danes revakcinacijo, no in sem rekla, se bova peljali z avtobusom. Ko, sva se peljali nazaj so bili na postaji, kjer bi naj izstopili, policisti na motorjih (verjetno redna kontrola prometa)šofer avtobusa je potem kar peljal naprej in kljub protestom polovice avtobusa odpeljal do naslednje postaje. Rekel je, da ne bi rad bil kaznovan zaradi nas?! No, potem sva s pikico šli peš(oz. sem jo bolj nosila)po 35 stopinjah do najine postaje. Tam je bil še en moto policist in sem ga vprašala, komu se lahko zahvalim za to, da sem pešačila po največji vročini. On je rekel, da oni niso nič krivi, ja, saj bi šofer lahko ustavil. Bila sem tolk jezna in mi je že šlo na jok: utrujenost, jeza vročina!!!, da sem samo rekla - hvala lepa za tako policijo in šla. Ma, še zdaj sem full jezna kot :hudicek:!

Anonimen -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 17:20:35)

Me prav zanima zakaj šofer ni ustavil?!?! Ga je že nekaj moralo zaskrbeti!? Pijandure šoferske - sej jih poznam!

Če so bili policaji na postaji, bi pa šofer na cesti ustavil, prižgal vse smernike...Policaji imajo pravico da opravljajo kontrolo tudi na avtobusnih postajah, vendar pa ima avtobus vso pravico, da ustavi na avtobusni postaji...HALOOOOOO, nastradajo pa tretji!! Če bi bla jz namest unih policajev bi brž šla šoferja preverit...sem 98%, da je bil sumljiv.

rija -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 17:24:43)

Pa si jezna na napačne ljudi, saj ni policist rekel, da ne sme ustaviti!

gamini -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 17:29:35)

Vem, ampak bi se lahko pa tudi malo prej ali pa kje drugje postavili oz. parkirali, ne ravno na avtobusni postaji.

gamini -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 17:33:17)

cafee sem pravkar klicala na LPP-pritožbe, da bi se pritožila, pa nikogar nisem dobila (verjetno so že zaključili za danes). Vsekakor jih bom jutri poklicala. Vsi smo prosili šoferja naj ustavi drugje, malo stran od postaje, na kateri bi naj izstopili, pa ni hotel...Enostavno je peljal naprej, kot da nas ne sliši...

gamini -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 17:36:23)

Ma, se vidi,da še nisem ta prava, ker že črke spuščam, sorry caffee.

BigWhale -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 18:46:02)

Zato imajo avtobusu zadaj stevilke. Tudi registrske.

gamini -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 19:23:23)

BigWhale: na to sem se spomnila šele doma:ups: (verjetno so se mi od vročine skisali možgani), ko sem klicala na LPP (Oddelek pritožb).

No, vsaka šola nekaj stane, bom drugič (čeprav upam, da se mi to ne bo nikoli več zgodilo) bolj pozorna.

Anonimen -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 19:34:27)

Že šofer ni imel vsega pošlihtano, če ni hotel ustavit. Meni se je enkrat podobno zgodilo, pa sem se tam stulila nanj, potem pa še vsi drugi. Prej se niso upal, zgleda, da jih je moje dretje spodbudilo. Tulila sem pa zato, ker ni zamenjal table, pa smo se čisto drugam zapeljali.
Sem pa zadnjič enega zelo prijaznega šoferja videla: ena gospa je imela cel kup vrečk in je komaj hodila, in jo je na postaji počakal, da je prišla do avtobusa, potem pa še, da se je usedla, pa še čisto počasi je speljeval, da ne bi kaj obrnila. Malo iz konteksta, ampak niso vedno za vse policaji krivi.

gamini -> Jezna kot hudiček (30.6.2005 19:38:15)

Ma vem, Ankica, ampak sem bla tolk jezna, ker je šofer pač trdil, da ne sme ustavit zaradi policajev.
Sicer pa osebno nimam nič proti policistom, mam enga (sicer z diplomo VPVŠ)oz. trenutno nimam doma.

Stran: [1]