|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Ta nove" bodoče nosečke - Kaj? Kje...
30.6.2005 16:39:45   
Jajček
Ojla punce!
Moram rečt, da je tole malo preveč. Toliko enih tem in vsebin, jaz sem pa čist zmedena.:zmeden:
Vidim, da se že vse bolj ali manj dobro med seboj poznate in imam občutek, da sem zamudila vse ta glavne stvari.
Dajte mi prosim zaupat, kdaj naj me začne resno skrbeti, kdaj naj začnem paničarit, da sem (je) neplodna(en). Mene je fuuuul strah!!!!:((
Od januarja se že neki "matrava" :sloncek: in jaz sem mislila, da bo to kar padlo samo od sebe - tko kt pr večini nosečk okol mene.

Na pomoč!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.6.2005 16:46:43   
tinkamiška
Pozdravljena Jajček(maš lušen nick:) )

Sej se vsake toliko časa pridruži nova čakajoča in željna:modri::roza:, tako, da nisi nič zamudila, z vsako je bilo tako, ko je odkrila in se odločila pisat na ta forum;)

Kar se tiče tvojih vprašanj: do enega leta delanja:sloncek::sloncek: na pikici:duda: ni nobene panike, potem te pa da ginekolog na razne preizkave. A si že bla pri G od kar se trudita za:duda:?

V iskalnik na vrhu te strani lahko odtipkaš tudi kakšno besedo, ki te zanima in ti bo vrglo cel kup tem ven o katerih so že razravlajle tle gor, al pa kr direk nas vprašaš:)

No pa da ti še zaželim čimprej:modri::roza:!

Tinka

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2005 16:50:24   
DaisyE
Evo jaz sem tud bol nova, povedala ti bom pa tisto kar vem.

Letos sem moji G omenila, da bova začela delat na :duda: in je rekla ok, začnite jemat tifol, čimveč spolnih odnosov, vsaj dvakrat na teden, pa nič se obremenjevat s tem, ne preveč razmišljat. Če po enem letu ne bo nič, se pa zopet vidimo, da pogledamo, kaj bi to lahko bilo.

Jaz sem tud mislila, da bom kar noseča, že samo če me bo pogledu...:)-:)-:)-, pa nisem bila, potem sem se pa malo sekirala, potem pa fejst (pa sta šele dve M mimo), zdaj bom pa kar dobre volje, ko bo, pač bo. Če ne pa k dohtarci.

Ne se sekirat, ker to ziher vpliva, pa ne preveč komplicirat okrog bazalne temperature in bogsigavedičesaše, ker če ne drugega, bo pol že seks čista rutina postal. Sex na komando. To pa ziher ni fajn.

Madona sem spet pametna... Vsake tolk mi ven udari... Se opravičujem. :)-:)-:)-

Lep popoldan,

cici in ostalim, ki ste zadnjič o pivu debatirale, pa sporočam, da si bom dons pa jaz enga privoščila.

:bravo: bravo jaz

Pridne bodite

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2005 16:52:18   
Suana
jajček pozdravljena!
veš ginekologi povedo če ti po 6 mesecih ne uspe zanosit moraš opravit preiskave da ugotovijo vzrok za neplodnost.toda ne smeš se prestrašit,mogoče pa ni tako hudo.mogoče boš morala v amb. za zdravljenje neplodnosti, tam boš morala dati kri skupaj z tvojim bosta vabljena na razgovor,kjer se boste dogovorili za nadaljne preiskave.(spermiogram,hsg....)želim ti da čimprej zagledaš:modri::roza:,samo ne preobremenjuj se preveč z tem,tudi psiha včasih vpliva .....:metulj::miska::metulj::miska::metulj::miska: LP suzana

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2005 16:59:01   
gojska
Čao stara sablja.
Čist nič nisi zamudila, ker skoz isto premlevamo. Hvalabogu.
Od januarja ..............čak da preštejem. Pa ja ni že pol leta, pa še nič:)-:)-:)-:)-
Če še pol leta nič ne bo se pa boš lahko začela ukvarjat z neplodnostjo.
DOBRODOŠLA:bravo:

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2005 19:06:54   
Anitka
Pozdravljena punca z luštnim nickom in dobrodošla med nami. Jaz imam že sicer tule gor malce daljši staž, a sem bila pred letom in pol tudi čista novinka na RR-ji. Hja in žal po dveh letih še vedno ni nič padlo kar samo od sebe :)-:)-:)- Se še kar nekaj matramo, a bo. Enkrat že bo.

Kdaj začet paničarit? Najbolje je ohranit mirne živce čim dlje, a je to hudimano težkoooooooooooooooo. Sicer pa ti želim, da vama uspe še pred paniko. Po kakšnem slabem letu se je pa morda res dobro iti malce z G pomenit, pa kakšne preiskave naredit....

Pa naj bo zaenkrat to, to. Če te pa kaj zanima-vprašaj.

LP,

Anitka:pika:

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2005 19:39:06   
Anonimen
Pozdravljena, Jajček (:bravo:). Saj so že zgoraj napisale vse. Ko bo primeren čas, bo zagotovo kaj padlo na pravo mesto.
Pa brez skrbi, po enem mesecu si že odvisen od RR-ja in že vse poznaš.

(odgovor članu Jajček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2005 19:41:25   
baguSka
kot pravijo ostale - no panick, welcome in vse ob svojem
času. tm nekje do enga leta se sprosti in uživaj :rozica::rozica:

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2005 21:18:18   
anajmad
Jst pravim - vse ob svojem času:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2005 6:45:38   
Maša26
O jajček :)

Kot prvo: nič nisi zamudila, ker kot pravi goja69, stvari se več ali manj ponavljajo z občasnimi začimbami, ko se kateri res kaj čudnega skuha :)-

V glavnem pa,
:rozica:kdaj je O,
:rozica:kaj če je nimam,
:rozica:kaj pomeni špikanje v jajčnikih,
:rozica:boleče prsi,
:rozica:kdaj in kakšni so znaki za :nosecka:,
:rozica:kdaj pokaže test,
:rozica:ali lahko pokaže narobe,
:rozica:če dobiš M, ali si vseeno lahko noseča
:rozica:tisoč različnih izcedkov

potem so pa še bolj resne stvari, ki tebe še nekaj časa ne bodo zadevale, zato samo z užitkom :sloncek::sloncek: na 2-3 dni.. Ni :hudicek:, da bo ratal, če ne že zdaj poleti, pa kakšen mesec kasneje. V skrajni sili pa pravimo, da vsaka enkrat dočaka :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2005 7:21:53   
Anonimen
Dobrodosla, Jajcek! :bravo: :miska:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jajček)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.7.2005 8:48:42   
*zvezdica*
Heeej !

Tudi jaz sem ena bolj novih na tem forumu in lahko rečem da ste punce tukaj ZAKON!! Fino je, da lahko premlevamo eno in ist temo dan na dan (kako tipično za ženske ;) ) pa se še vedno ne naveličamo. Sicer je pa ravno v tem čar!
Upam, da nam vsem čim prej uspe zagledat :modri:...do takrat pa OSTANITE TOLK FEJST kot ste!

*zvezdica* (še ena neučakanka)

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2005 10:30:50   
tinkamiška
Zvezdica:rozica:

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.7.2005 12:52:56   
Jajček
:)Ful ste face... Se že boljš počutim...

Ja, sem bla enkrat vmes pr' ginekologu, ker mi je M neki probleme delala. No, naredu je ultrazvok in me prestrašu, da obstaja sum na pregrado, ampak da to ne more potrditi kar tko, da so potrebne nadaljnje preiskave, ki jih bomo delal čez pol leta, če še ne bo nič.

A ima katera kakšne izkušnje s temi t.i. pregradami? Bože mili, jaz ne bi še ful dolg čakala! :( Tud' jaz sem mislila, da me je treba sam pošteno pogledat in bo kar ven padlo.:duda:

Jaz sem si tud govorila,da to ne sme vplivati na posteljne dogodivščine, ampak vam morm povedat, da nimam tolk samodiscipline. :love: A mislite, da bi joga pomagala?!:)

LP, Jajček (drgač Tina za prjatlce :))

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.7.2005 12:59:29   
*AnaL*
Ojla Jajček!

Jest sem mela pregrado v maternici. In sicer mi jo je odkrija moja g, me poslala na nadaljne preiskave (ultrazvok pri dr. Ribičevi), ki je pregrado le potrdila. Potem sem se mogla naročit na histeoskopijo in laparoskopijo in po polletnem čakanju so mi jo v aprilu odstranili. (Operativni poseg, ki traja približno pol ure, pod narkozo)Sicer je menda sedaj nimam več, ampak bl slabo kaže da je zdej kej bolš. Imam pa 12.7.pregled in takrat mi bodo že povedal kako in kaj.

L.P
Ana:rozica:

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.7.2005 10:15:14   
Jajček
Joj, ne me strašiti. :zmeden:
Mene vsak mesec zamori menstruacija in me čist pobira, ko pomislim kaj vse je lahko narobe.

Kako pa je ginekologinja ugotovila?

LP, Jajček

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.7.2005 11:53:32   
*AnaL*
Oj!

G je odkrila pregrado na ultrazvoku, ampak je odvisno kdaj ti ultrazvok dela. Se ne spomnit kdaj je že to, mislim pa da nekje po ovulaciji:zmeden::zmeden:

Sej te ne mislim strašit, ker to ni nič tako hudega, ampak če je jo pač morajo odsranit, ker zaradi nje (seveda če zanosiš) lahko pride do ss. Tako da je bolj sigurno, če jo odstranijo. Ni pa to nevem kakšna huda operacija. Men je blo najhujše ker sem bla 3 dni full lačna, ampak za :duda: bi dala to še enkrat skoz in tud še kej zraven, če bo potrebno.
Glavno da kmalu zagledam :roza:

Bodi pogumna in držim :miska: da kmalu zagledaš :roza:

L.P
Ana :rozica:

(odgovor članu Jajček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

forum
Lelly28 RR

ali rade sodelujete v forumih?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!