kam zapičiti nabodala? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


livia -> kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 13:47:18)

Rada bi pripravila nabodala kot so na sliki, samo bi jih rada zapičila, da ne ležijo tako na krožniku, ampak da zgleda kot en ježek. Kam naj jih zapičim? Kakšna ideja?


[image]http://www.kulinarika.net/slikerecepti/5963.jpg[/image]




Kerensa* -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 13:48:05)

IZVIRNO SPOROČILO: livia
da zgleda kot en ježek. Kam naj jih zapičim?

V narobe obrnjeno polovico hlebca?




Arwenko -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 13:48:13)

Enkrat sem na enem sprejemu videla, so bila zapičena v melono in lubenico.




ninkica -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 13:49:00)

Hojla
zelo lepo pridejo nabodala,če jih zapičiš v jabolko.
Jabolko tako oblikuješ,da se ne prevrne in potem
gor napikaš nabodala.




Felicita -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 13:50:20)

ninkica, tale so pomoje prevelika za jabolka... ne vem sam občutek. jest bi jih drugač zapičla v pol ananasa...




Kerensa* -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 13:50:57)

V pečenega piščanca? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Teja K -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 13:58:49)

Lahko pa kupiš das maso in vanjo zapičiš, še prej pa jo oblikuješ... Lahko si narediš tudi trajno stojalo... Npr. das maso oblikuješ v ježka... nato z špilo narediš vanjo globoke luknje in jo posušiš... suši se približno 2 dni... in jo pač potem zmeraj uporabljaš...




naja17 -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 14:01:55)

Taka nabodala se zapičijo v polovico zeljnate glave.




livia -> RE: kam zapičiti nabodala? (27.1.2010 14:06:42)

Super, hvala vsem za ideje. Čist vse so dobre. Bom videla kaj bo tisti dan pri roki. :-)




Stran: [1]