Gina -> težava (30.6.2005 17:43:12)
|
Celulit je del vsake ženske. Rekla sem ženske. nekatere mladostnice ga nimajo, potem pa zelo zelo redko katera nima prav veliko njega. Krivec za to je način življenja. Stvari, ki ga spodbujajo so v zraku, v vodi in v hrani, načinu gibanja...skratka v življenju. Čim prej ga vzameš kot del življenja, lažje ti bo. Če pa si napumpana z reklamami o "zdravem življenju", s katerim celulit nima nujno veze, potem ti bo pa težko. Ker itak je vse v glavi. Jaz imam polno celulita, pa grem mirno na nudistično plažo, pa čisto všeč sem si. Če pa komu nisem, je pa to njegov problem, ne moj, a ne. V bistvu to, če kdo kaj čudnega misli, itak pove samo nekaj o tem, ki tako misli, o njegovih kompleksih, ne pa o tistem, ki ima celulit. Ne reci zdaj, ni res, nimam kompleksov, samo celulit mi ni všeč. Celulit je del nas, je del, ki ga družba ne sprejema, ker je pač cela družba zakompleksana, pa tudi zato, ker je to priznana vrednota, kot zlato, ker je stanje brez celulita tako redko. Še nekaj. Celulit ima praktično vsak dojenček, ki ni zelo suh, ki je normalno težek. Samo mamice tega ne opazimo, če nismo pozorne, ker je naš otrok za nas itak perfekten tak ali drugačen. To je še en znak, da je nastanek celulita povezan z našim modernim življenjem, s hrano, pijačo in umazanim zrakom, konzervansi in vso ostalo packarijo, ki se ji ne moremo izognit.
|
|
|
|