Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:31:09
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Meni so ok 18.2. (da bi bil še vodnarček ), 20., 22., 28.2., 1.,3.,5. in 8.3. , kasneje si pa RES ne želim. Bunda je tud pri meni zlo na knap Končno izbiro ti pa prepustim. Madonca, izbire!!! Se bova sproti menili. Kolk daleč si ti od PO? Jaz imam 40 min vožnje. 25 minutk, sporoč ko boste štartal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:31:26
|
|
|
|
Jessy
|
No, saj jaz za porod tudi ne vem, ker sem imela CR prej kot se je začelo. Sam praksa je pa taka, da nima neke sreče.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:31:48
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ja, sej jaz bi se tudi, ampak če sem na križu me pa ledvica boli, tak da nimam dosti izbire. A vam povem, da mi gre trenutno zelo dobro s hrano. Se sladkam s svežim korenjem. Pazi, da tvoj ne bo predobr vidu Jest sm pa z apetitom na 0. Mi prov nič ne paše jest - res nič. Pol je pa zraven še lenoba, pa kličem mojga če lahka on naredi kosilo za naju
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:32:30
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy No, saj jaz za porod tudi ne vem, ker sem imela CR prej kot se je začelo. Sam praksa je pa taka, da nima neke sreče. Hm, mogoče jo boš mela pa lih zdej
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:32:31
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey 25 minutk, sporoč ko boste štartal O, zakon! Drgač pa zmenjeno!!!!! Sam glej se, da si ne premisliš, pa te ne bo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:33:10
|
|
|
|
Jessy
|
Rožca, ko bi mene apetit minil! KO BI ME LE!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:33:14
|
|
|
|
rožca26
|
Zoey, sej mi nisi zamerla ?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:33:28
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy No, saj jaz za porod tudi ne vem, ker sem imela CR prej kot se je začelo. Sam praksa je pa taka, da nima neke sreče. Hm, mogoče jo boš mela pa lih zdej Ne bi bilo slabo!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:33:52
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, ko bi mene apetit minil! KO BI ME LE!!!!!! Ti prec mal tega posodim, če mi daš ti za kakšen lonček apetita
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:34:33
|
|
|
|
Jessy
|
Ni problema! Ti podarim tudi nekaj kil špeha!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:35:20
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: zoey Rožca - drug teden pa v Portorož na kavo z novim citroenčkom al kako??? A si mal "ckck" - pa ne zamerit tega (nič slabga ne mislim). Bi šla, če bi blo to en mesec nazaj, zdej se pa v avto zloooooooooooooooooooooo težko že spravim, ker me vse boli. Pa tok sem okorna da je au. Pa seveda upam na kavico v Mantovi s tabo Veš da sm sej si me že vidla, halo Jaz pa zdaj lažje vozim kot sem npr. novembra. Takrat sem bila čist razštelana, nobenega filinga za mere avta nisem imela, komaj sem spremljala dogajanje na cesti.. Lahko jaz peljem, sej je isti šmorn Ampak OK, tudi Mantova bo ok ... Sem pa mal pobezala Skodrano mamo, se vidiva v petek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:37:08
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: zoey Rožca - drug teden pa v Portorož na kavo z novim citroenčkom al kako??? A si mal "ckck" - pa ne zamerit tega (nič slabga ne mislim). Bi šla, če bi blo to en mesec nazaj, zdej se pa v avto zloooooooooooooooooooooo težko že spravim, ker me vse boli. Pa tok sem okorna da je au. Pa seveda upam na kavico v Mantovi s tabo Veš da sm sej si me že vidla, halo Jaz pa zdaj lažje vozim kot sem npr. novembra. Takrat sem bila čist razštelana, nobenega filinga za mere avta nisem imela, komaj sem spremljala dogajanje na cesti.. Lahko jaz peljem, sej je isti šmorn Ampak OK, tudi Mantova bo ok ... Sem pa mal pobezala Skodrano mamo, se vidiva v petek Ja bravo. Ona se nam pa res že celo večnost ni oglasila. Ma zgleda ful dela na dopustu Pri meni je problem, k se že ful težko obračam v L in D
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:37:43
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Zoey, sej mi nisi zamerla ? Mogoče čist mal Ne draga, tipkala sem, pa po skypu se pogovarjam pa še film gledam, tko da se opravičujem za počasnost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:38:22
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ni problema! Ti podarim tudi nekaj kil špeha! Špehca bi se pa kr vzdržala Je mojga dost - predvsem na zadnji plati. Je pa res, da me pol manj rit boli, ko moram več sedet
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:39:13
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Zoey, sej mi nisi zamerla ? Mogoče čist mal Ne draga, tipkala sem, pa po skypu se pogovarjam pa še film gledam, tko da se opravičujem za počasnost Ti pa maš dela!!! A si tudi multipraktik - tko kt Jessy???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:41:35
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Zoey, sej mi nisi zamerla ? Mogoče čist mal Ne draga, tipkala sem, pa po skypu se pogovarjam pa še film gledam, tko da se opravičujem za počasnost Ti pa maš dela!!! A si tudi multipraktik - tko kt Jessy??? Jaz vse s kavča rihtam, Jessy mislim da je bolj leteča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:43:26
|
|
|
|
rožca26
|
A tako. Sam si še vseeno multipraktik Jest pa sem trenutno bogica, tak da bom počasi odpujsala v posteljo. No, še prej pa v kopalnico Lahko noč. Pa dobro spite.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:44:39
|
|
|
|
zoey
|
Nočka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:53:33
|
|
|
|
Jessy
|
Multipraktik izgublja na svoji zmogljivosti. Sicer ga bom jutri spet "špilala" in v petek ponovno, saj moram jutri rolado spečt za v petek, ko grem počastit sodelavke. V petek moram narediti torto za 2. roj. dan nečakinje, tak da bom biskvite že jutri spekla. Spet bom koma.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:54:34
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz grem na sedežno noge v luft držat, potem odpujsam pod tuš, pol pa spat. nočko
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 21:55:24
|
|
|
|
zoey
|
Pridna Sam kaj pa če se rediš, ko delaš pa gledaš pa vdihavaš te stvari??? Men se včas zdi, da samo pogledam kaj, pa je že kilca več
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 22:11:37
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Pridna Sam kaj pa če se rediš, ko delaš pa gledaš pa vdihavaš te stvari??? Men se včas zdi, da samo pogledam kaj, pa je že kilca več dihaj na usta skoz zaprte zobe ... baje pomaga. ( vem kak ti je.. ) hehehe babike, lahko noč!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.1.2010 22:20:04
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Pridna Sam kaj pa če se rediš, ko delaš pa gledaš pa vdihavaš te stvari??? Men se včas zdi, da samo pogledam kaj, pa je že kilca več Hehehe...vdihavam potem en dan pozneje, sam ne skozi nos! Drgač so še zmerej krive pomaranče, tak da bo to jasno.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.1.2010 8:20:54
|
|
|
|
zoey
|
Jutro!!!! Moram takoj sporočit, imamo 1. marčevskega fantička!!!!! Sem zdaj dobila sms od Tjaše27, bom kar citirala Urban je hotel ujet še sneg, zato je prišel malo hitreje na svet! Težek 2,5 kg in velik 42 cm. Srečna mami in oči!!!! Joj drage marčevke, res se je začelo tudi za nas!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.1.2010 8:26:59
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Jutro!!!! Moram takoj sporočit, imamo 1. marčevskega fantička!!!!! Sem zdaj dobila sms od Tjaše27, bom kar citirala Urban je hotel ujet še sneg, zato je prišel malo hitreje na svet! Težek 2,5 kg in velik 42 cm. Srečna mami in oči!!!! Joj drage marčevke, res se je začelo tudi za nas!!! Ojej pa se je začelo!!! Kar jokat sem začela, kako lepo Čestitke Tjaša27, vse lepo ob rojstvu Urbana obema veliko zdravja!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?