Rabljeni čeveljčki?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

neja -> Rabljeni čeveljčki?? (30.6.2005 16:12:41)

No, tako.......imam kar nekaj čeveljčkov, copatkov in sandalčkov od moje Neje, ki so ji seveda premajhni. Sedaj pa ne vem, ali jih naj šparam za naslednjo bebico, ali pa naj jih raje zabrišem vstran. Stvar je v tem, da so nekateri kot novi, čeprav jih je nosila, nekateri pa so že malo bolj ponošeni.

Sicer vem, da priporočajo, da otroci naj ne bi nosili rabljenih čeveljčkov, ampak mnenje so spet deljena, saj sem enkrat brala mnenje enega otroškega ortopeda, ki je rekel, da otroška nogica prehitro raste, da bi se lahko čevelj izoblikoval, zato naj ne bi bilo nič narobe.
Ampak jaz še vseeno ne vem, kaj naj naredim, ali jih naj šparam, ali pa jih naj vržem vstran? Kaj ste ve naredile oz. kaj bi naredile?

LP

Anonimen -> Rabljeni čeveljčki?? (30.6.2005 16:13:58)

ta boljše prišparej, slabe vrzi stran. Naš jih je tudi nosil od bratrancev, ful prav pridejo za preobut...al pa za doma.

Dadi -> Rabljeni čeveljčki?? (30.6.2005 16:16:46)

posluš al bino

neja -> Rabljeni čeveljčki?? (30.6.2005 16:17:12)

Hm....zgleda, da bi bilo tako še res najboljše:)

Pajaca -> Rabljeni čeveljčki?? (30.6.2005 16:17:37)

Moje mnenje, če so kakšni čeveljčki še zelo dobro ohranjeni in jih je res malo nosila, potem ajd pršparaj. Če pa so čeveljčki ful zgoneni pa jih res ne moreš dati še enemu otroku, ker so se oblikovali po nogi. Pa čeprav jih je dejansko imela le 2 meseca. Sam poglej svoje nove sandale konec poletja.... zgoneni do konca.

Moje mnenje je da pač so čevlji nekako najbolj oseben del oblačil in jih res moraš imeti svoje, saj se kar hitro poležejo po nogi.

Sam jaz jih kar šparam pa šparam.... pa bom vidla pr drugmu otroku kaj bom nardila, no tazgoneni bodo pač romal v koš.

india -> Rabljeni čeveljčki?? (30.6.2005 16:18:20)

Jaz tudi vedno tako delam: grde in uničene proč, lepše prišparam.....sedaj Markove že pakiram za bratrančevega sinka.:rozica:

NinKa -> Rabljeni čeveljčki?? (30.6.2005 16:18:41)

Jaz sem prišparala sam ene zimske škorne, ker jih je imel sam 2x gor, glede na to kaka zima je bla :)-, pa ene copate, ker jih ni nosil,....

ostale pa ful nosi in jih bom vrgla vstran, al pa kakega iz sentimentalnosti prišparala.

:sloncek::kuza::sloncek:

Stran: [1]