marta82 -> RE: droga pri porodu (27.1.2010 14:27:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa natur..brez vsega. treba se je psihično pripravit na porod....jaz sem se dost z meditacijo pripravljala...in je bil lep in nič boleč poroduser posted image lepo je videt, kako ene mislijo, da so z meditacijo kej rešle.. lej face it, si mela pač srečo in neboleče popadke... tudi jaz sem šla v porodno z mislijo, da bo na izi in brez strahu... se bo grdo slišalo, ampak takim ki mislijo, da je vse odvisno od bolečinskega praga in priprav na porod, bi privoščila enkrat doživet, kar smo doživele ene, ki pravimo, da je blo komaj na meji zdržljivega, pa bi potem govorile.. če me kej razjezi, so to ženske, ki so mele lahek porod in namesto, da bi bile hvaležne kaj ti jst vem komu zgoraj, potem trdijo, da se vse da zdržat... jaz trdim, da če bi imela moje popadke, ti nobena meditacija ne bi pomagala. Saj mislim, da Saraya ni mislila nič negativnega, samo svojo izkušnjo je povedala. Se pa strinjam s tabo UmpaLumpa, da za vse na žalost ni izi oz. "da se da zdržat", meni je vsekakor vse skupaj šlo celo prek meje vzdržjivega, saj sem padla skupaj od bolečine. Pa so mi prej že brez narkoze delali punkcijo pa histeroskopijo in odrezali pregrado,...tak da ne morem rečt da sem blazno občutljiva. V glavnem privoščim vsem, ki ste imele lahke porode in škoda da ni tako za vse. Ampak na žalost ni. in če nam lahko medicina bolečine omilio, zakaj ne bi to izkoristile?
|
|
|
|