Mala_Ajda
|
Ronja za uro teka (okoli mene je še vedno povsod preglobok sneg po kolovozih, asfalt pa raje ne drsam, ker me še vedno malce boli noga). Čas pa leti, naenkrat bo konec marca. Sprašuješ po teku na smučeh, dobro leto tečem, o klasiki nimam pojma, pred morjem časa sem se pobijala na prastarih smučeh, ki so imele na drsni ploskvi ribjo kost. Na srečo se ničesar ne spomnim, lansko leto so me nekaj učili, na smučeh-tekaških sem v bistvu shodila sama, letos pa sem namenoma šla na tečaj, da so popravili vse moje napake, ki jih ni bilo malo. Tako, da drsalna tehnika ni več muka ampak užitek, ker se ne poganjam zgolj z rokami ampak sem začela drset. Res, dolgo časa je trajalo, pa vseeno, vredno je tega. Včeraj sem bila kar obupana, ko sem šla na seminar v KR, pa sem videla kake možnosti imajo .Npr. na Zlatem polju, tekaške trase za vikat, jaz pa sem se dan poprej pobijala po trasi, ki jo 1x tedensko naredijo s traktorjem. Potem me je še gostilničar(ki je naročil izdelavo proge) spraševal kaka je proga. Kaj naj mu rečem? Hvala bogu, da sploh je? Ali pa še raje: plačam 50 €, pa še kdo zraven, da jo spedenate in vsaj 3x tedensko mal poštimate. Upam, da boste z opremo zadovoljne, jaz imam sicer vse rabljeno, oprema je od mladinske reprezentance, ker, ko ti smuči stečejo, se ti zdi vse prepočasno. V Sparu pa raje ne bi kupovala, se mi zdi bolje rabljeno, za 100 €, pa tisto za nekaj časa, kot, da me nasankajo, prodajo, upam, da se motim, nekaj kar ima ribjo kost pod vezmi in se posledično kao ne maže. No, Ronja si me prav podžgala, grem vrtet orbitrek zaradi slabe vesti
|