Krema za prsi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

julija140 -> Krema za prsi (27.1.2010 11:35:46)

Katero kremo priporočate za učvrstitev prsi? Vem, da nobena ne dela čudežev ampak vseeno bi jo kupila. Včasih sem uporabljala od Dove kremo za prsi, zdaj pa je več nikjer ne najdem. Ali morda veste, če še obstaja?

LP

J.L. -> RE: Krema za prsi (27.1.2010 12:09:55)

za ušvrstitev obstaja od Aventa.

Sonrisa -> RE: Krema za prsi (27.1.2010 22:51:00)

Oriflame.

rogljicek -> RE: Krema za prsi (28.1.2010 21:11:04)

za ucvrstitev?!?! nikol slisala. ampak, a pomaga? si bo verjetno treba kaj umislit po nosecnosti in dojenju [sm=smiley36.gif]

Sonrisa -> RE: Krema za prsi (28.1.2010 23:30:06)

Učvrstitev --> da ti čajne vrečke lepše stojijo. [sm=jezicek.gif]

bina30 -> RE: Krema za prsi (29.1.2010 7:50:16)

Hehehe, ja, čajne vrečke.... Tudi jaz bi rada, da bi moje vrečkice po dveh nosečnostih in 2x dojenju lepo stale, ampak ne vem....a mi lahko razložite KAJ taka krema učvrsti? Kožo ali kaj? ker namreč jaz imam kožo lepo, samo tisto kar je "notri" je tako mehko in dvomim, da bi krema lahko to učvrstila.
Če pa ima katera res dobre izkušnje s kremo, pa z besedo na dan, da poskusim!!!!

julija140 -> RE: Krema za prsi (29.1.2010 14:11:33)

Mogoče sem malo nerodno postavila vprašanje. Učvrsti kožo ja, kaj pa drugega [sm=smiley1.gif]

blaža -> RE: Krema za prsi (29.1.2010 14:13:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Sonrisa

Učvrstitev --> da ti čajne vrečke lepše stojijo. [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

s. -> RE: Krema za prsi (14.2.2010 14:24:38)

MI imamo eno odlično....
poglej ZS!

s. -> RE: Krema za prsi (14.2.2010 14:29:34)

Hej,
danes berem, da iščeš eno kremo za za prsi.

Naša Swissform sen lift je vrhunska- sem jo sporbala in jo zdaj že skozi uporbaljam ( trejo leto).

Preprečuje mlahavost na občutljivih delih telesa ( uporablja se tudi za vratne gube, trebuh in zadnjico ter seveda dekolte), krepi tkivo, ga utrdi in učvrsti.
KOža na tem delu, kjer mažeš postane krepka in elastična ( daje občutek napetosti, kot takrat ko zanosiš- ko ti vse stoji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]).
Vsebuje izvleček hmelja, fitodermin lifting, jojobino olje, lipocare A, sojinie izoflavone, vitamin E.

Če te zanima, mi javi. Stane 22 eur.

Jaz je ne menjam več...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lp

Silvija

mika -> RE: Krema za prsi (14.2.2010 16:03:34)

s., jaz bi jo tud imela. A mi napišeš kje jo lahk dobim.

Drugače pa tud masaža pomaga. jelenja vaja al nekaj podobnega. Bom poiskala link.

malania -> RE: Krema za prsi (18.2.2010 21:43:53)

Jaz sem kupila v L'occitanu. Glede na to, da še nisem bila noseča ne morem reči, da sem opazila kakšno razliko. Mam pa majhne [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]