špaca
|
Tudi jaz sem vesela, da se je odprla ta tema , ogromno vzgojiteljic zelo dobro dela, pa se jih kar spregleda Moja dva sončka hodita v VRTEC URŠA, ENOTA ČEŠMIN- nova enota v Domžalah sem z vrtcem zelo zadovoljna.đ Tamala hodi v skupino žabic in bi res iskreno pohvalila vzgojiteljici Uršo in Tjašo, saj se zelo trudita z vsemi nagajivčki, sta pozorni na njihove težave, jim prisluhneta in stisneta ter jim nudita varno okolje, kjer se lahko otroci res razvijajo tako, kot jim je dano. Naša mala rada hodi v vrtec, saj se tam dobro počuti in se ogromno nauči, vzgojiteljici pa prisluhneta potrebam vsakega otroka posebej in jim tako pomagata, da so lahko zadovoljni in otroško razposajeni. Bravo in hvala obema Mali pa hodi v skupino mehurčkov in zanj me je res skrbelo, kako se bo vključil, saj je bil precej navezan na vse nas in tudi veliko bolan, tako da me je bilo strah uvajanja, ampak kapo dol obema vzgojiteljicama Urški in Saši (pa tudi ostalim dekletom, ki so občasno v skupini za pomoč, pa žal ne vem njihovih imen, mislim, da je ena Mateja), saj mali kar zažari, ko pride v vrtec, tam je sproščen, vedno je nasmejan, pleše, se igra, stiska, ogromno se dela z malčki, pa še vedno je tako lepo urejen, ko ga pridem iskat, namazan s kremico in vse, res sta ustvarili tako okolje za najmlajše, kot si ga starši lahko le želimo, ko pomislimo na odhod naših otrok v vrtec. Hvala tudi vama Lep zasneženi pozdrav, Petra
|