TIBIDABO -> RE: Sprehodi (27.1.2010 21:45:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: milki Za koliko časa greste ven z dvomesečnimi dojenčki, ko je tak minus kot je te dni? Gledam zdej ven čez okno in je ful lep sonček, termometer pa -10 brrrrr. In ali greste čisto vsak dan? Komaj čakam pomlad[sm=metulj.gif] Vidim, da si pisala post okoli devete zjutraj...Ja in danes je bilo mrzlo. Nikoli ne grem zgodaj dopoldne, ampak počakam, da se vsaj malo ogreje, za stopinjo, dve. Tako grem ven okoli 12-13h in sem od 30 min do 1,5h zunaj, če seveda naša 3,5 mesečna gospodična spi. Jo fajn oblečem (body, 3 plasti iz pliša ali flisa, volnene rokavičke in copatke, dve kapici in povrh kombinezon), v voziček pa na dno položim dekico in še z dvojno dekico pokrijem,ker jo vozim v športnem delu (popolnoma raven položaj) in pokrijem čez z dežno prevleko, da je ne piha. Najbolje je res it ven malo okoli poldneva, tudi kasneje okoli 14h je krasno. Je fajn it ven zate in za otroka. Ti se preluftaš, njemu pa tudi paše svež zrak in bo bolje spal. Jaz vedno hitro hodim, da mi je toplo, ne gre pa brez obvezne zimske opreme[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja, če smo zdravi, gremo ven vsak dan. Po novem letu ji je iz nosa teklo 14 dni, takrat res nisem šla z njo, sem počakala, da se pocajta, sem pa šla sama, ker sem potrebovala spremembo okolja in je ati popazil.
|
|
|
|